Libnet.ro
UNICEF

20:00

TransferGo: Cati bani mai trimit acasa romanii din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 TransferGo: Cati bani mai trimit acasa romanii din Marea Britanie

Serviciul de transfer de bani transfrontalier TransferGo a remarcat o crestere a sumelor trimise acasa de romanii care muncesc in strainatate, in contextul apropierii redeschiderii scolilor, dupa vacanta. continuă pe Hotnews

Ce salariu ia un angajat de la FAN Courier. Cu cati bani ramane in luna, comparativ cu posturi similare

Printre locurile de munca unde se inghesuie romanii, care nu au avut de suferit in aceasta perioada din cauza pandemiei, se numara si joburile la FAN Courier, care este una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din Romania. Cu cati bani ramane un angajat FAN Courier intr-o luna, fata de alte joburi similare Mai .

Cati bani ia Florin Salam pentru o nunta sau un botez. Cu banii astia traiesti linistit cativa ani, modest

Florin Salam nu se mai ascunde! Acesta a fost nevoit sa recunoasca in fata polistilor specializati in destructurarea gruparilor criminale, cati bani percepe pentru a canta la o nunta sau la un botez. Astfel ca anchetatorii au fost mai mult decat uimiti cand au auzit ce sume ii intra in buzunare de fiecare data manelistului .

Salarii 2020. Ce salariu are, de fapt, un politist de la Rutiera. Cati bani incaseaza lunar daca iti da amenda tie, in trafic

Salarii 2020. S-a aflat cat castiga un politist de la Rutiera. Foarte multi romani ii invidiaza pe politisti, dar adevarul despre salariul lor este unul cat se poate de surprinzator. Salarii 2020. Ce salariu are, de fapt, un politist de la Rutiera. Cati bani incaseaza lunar Salariul pe care il incaseaza lunar un agent de .

Cu cati bani a trait, de fapt, tatal Madalinei Manole in ultimii ani. Ce pensie mica a avut: este atat de trist

S-a aflat cu cati bani pe luna a trait tatal Madalinei Manole, Ion, Ion Manole, in ultimii sai ani de viata. Tatal fostei celebre artiste a avut o pensie de de doar 1200 lei, care mergea, in intregime, la farmacie pentru medicamente. Din cauza pensiei mici, este trist, dar tatal Madalinei Manole traia doar din .

Ce s-a ales de fostul logodnic al Dacianei Sarbu. Cati bani ia Alin Bobeanu, ca ofiter specialist la IPJ Neamt

In anul 2005, actuala sotie a lui Victor Ponta, isi anunta cu surle si trambite nunta ei cu un voleibalist din Piatra Neamt, Alin Bobeanu. Acesta este acum ofiter in cadrul biroului de investigatii criminale. Ce s-a ales de fostul logodnic al Dacianei Sarbu La acea vreme, in 2005, Daciana Sarbu isi programase nunta cu .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Rares Bogdan: O solutie pentru romanii din Diaspora, trei zile de vot la alegerile parlamentare

Rares Bogdan, euro-deputat si prim-vicepresedinte PNL, vrea ca romanii din afara granitelor tarii sa.

Romanii din strainatate trimit mai multi bani acasa cand incepe scoala

O companie de transferuri online de bani anunta o crestere de 25 la suta a numarului de transferuri .

Cati bani fac celebritatile dupa moarte. Michael Jackson, lider autoritar in TOP

Starurile internationale continua sa faca bani chiar si dupa moarte. Michael Jackson, decedat in 2009, ramane lider in topul celebritatilor trecute in nefiinta, din punct de vedere al veniturilor.

Cati bani au primit partidele politice in luna septembrie de la AEP

In prima parte a lunii septembrie, partidele politice din Romania au primit subventii din partea Aut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )