Libnet.ro
UNICEF

06:15

Citu: Vineri aprobam modificarile necesare rectificarii bugetare

Adevărul Adevărul,
Citu: Vineri aprobam modificarile necesare rectificarii bugetare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat joi ca Guvernul va aproba in sedinta de vineri o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, sedinta cu premierul si ministrul Finantelor, pe tema rectificarii bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, o sedinta cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare.

FLORIN CITU: Guvernul va aproba maine o Ordonanta de Urgenta care va permite punerea in aplicare a rectificarii bugetare

Guvernul va aproba maine o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu, la prezentarea rectificarii bugetare: Vom creste pensiile in 2020, cu o suma cu care PSD nu le-a majorat niciodata. Ei taiau anual sume importante din Sanatate, Educatie si investitii noi le suplimentam

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat a doua rectificare bugetara a Guvernului Orban pentru anul 2020 si a subliniat ca pensiile vor fi majorate, in timp ce resursele din zona de Educatie, Sanatate.

Iohannis va tine o conferinta de presa la ora 18.00, dupa ce va discuta cu Orban si Citu - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis va tine miercuri o sedinta la Cotroceni pe tema rectificarii bugetare ce urmeaza sa fie aprobata de Guvern saptamana aceasta, informeaza Administratia Prezidentiala. 33 Cotroceniul anunta ca Iohannis va sustine, la ora 18. 00, o conferinta de presa.

intalnire intre Guvernul Orban si Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema rectificarii bugetare

Klaus Iohannis are o sedinta astazi, de la ora 16, la Palatul Cotroceni, cu privire la rectificarea bugetara. La intalnire vor fi prezenti atat premierul Ludovic Orban, cat si ministrul de Finante, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )