Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, sedinta cu premierul si ministrul Finantelor, pe tema rectificarii bugetare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, sedinta cu premierul si ministrul Finantelor, pe tema rectificarii bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, o sedinta cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara. Presedintele sustine declaratii de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

intalnire intre Guvernul Orban si Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema rectificarii bugetare

Klaus Iohannis are o sedinta astazi, de la ora 16, la Palatul Cotroceni, cu privire la rectificarea bugetara. La intalnire vor fi prezenti atat premierul Ludovic Orban, cat si ministrul de Finante, Florin Citu.

Iohannis va tine o conferinta de presa la ora 18.00, dupa ce va discuta cu Orban si Citu - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis va tine miercuri o sedinta la Cotroceni pe tema rectificarii bugetare ce urmeaza sa fie aprobata de Guvern saptamana aceasta, informeaza Administratia Prezidentiala. 33 Cotroceniul anunta ca Iohannis va sustine, la ora 18. 00, o conferinta de presa.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va primi 10 milioane de doze de vaccin atunci cand el va fi disponibil; Nu vad cu ochi buni racolarile PNL

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la populatie pentru purtatul masii de protectie si respectarea distantei sociale in contextul unui nou record negativ de persoane nou-infectate cu COVID-19. Seful Statului a mai subliniat ca nu vede cu ochi buni ultimele racolari de primari facute de catre PNL si a lansat noi atacuri la adresa PSD-ului, pe care il considera ahtiat dupa putere.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Klaus Iohannis spune ca lupta impotriva clanurilor interlope este de durata: Prea multi ani, in timpul guvernarilor PSD, acesti interlopi au fost tolerati

Presedintele Klaus Iohannis a caracterizat drept foarte ingrijoratoare informatiile legate de scandalurile dintre interlopi, care au culminat cu uciderea lui Emi Pian, si a afirmat ca a discutat tema cu ministrul de Interne, Marcel Vela, dar a avertizat ca lupta impotriva clanurilor, care au fost tolerate ani de zile in guvernarile PSD, este una de durata.

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa miercuri, incepand cu ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, la capatul intrevederii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban si.

Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre dublarea alocatiilor

Klaus Iohannis a criticat vehement respingerea in Senat a ordonantei de urgenta prin care a fost amanata dublarea alocatiilor si inlocuita cu o crestere etapizata pe doi ani. Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul despre dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis crede ca majoritatea PSD din Senat da dovada de lipsa de responsabilitate si .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )