Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire intre Guvernul Orban si Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema rectificarii bugetare

Antena3 Antena3,
intalnire intre Guvernul Orban si Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema rectificarii bugetare

Klaus Iohannis are o sedinta astazi, de la ora 16, la Palatul Cotroceni, cu privire la rectificarea bugetara. La intalnire vor fi prezenti atat premierul Ludovic Orban, cat si ministrul de Finante, Florin Citu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara. Presedintele sustine declaratii de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni din Capitala, in care a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica, precum situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa miercuri, incepand cu ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, la capatul intrevederii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban si.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva clanurilor este de durata!. Atac dur la adresa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, unde a spus ca la Ministerul Afacerilor Interne MAI), exista o preocupare reala, iar aceasta problema nu se poate rezolva peste noapte.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD face un joc populist ordinar. Sunt ahtiati dupa putere si sufera ca nu mai sunt conectati la resurse

Anuntul PSD privind depunerea unei motiuni de cenzura a primit la scurt timp o replica dura de la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat pe pesedisti ca fac un joc populist ordinar si sufera ca nu mai sunt conectati la resursele bugetare.

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre dublarea alocatiilor

Klaus Iohannis a criticat vehement respingerea in Senat a ordonantei de urgenta prin care a fost amanata dublarea alocatiilor si inlocuita cu o crestere etapizata pe doi ani. Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul despre dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis crede ca majoritatea PSD din Senat da dovada de lipsa de responsabilitate si .

DANIEL FENECHIU: Guvernul Orban a fost sabotat in toate masurile pentru protejarea populatiei

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, sustine ca Guvernul Orban a fost sabotat in toate masurile pentru protejarea populatiei, precizand ca majoritatea parlamentara PSD a avut ca prioritati sa dea legi populiste care sa goleasca de continnut toate ordonantele Guvernului, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )