Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sorin Cimpeanu, despre bugetul Educatiei: Aproape 6 miliarde de euro nu au mai existat niciodata ca buget in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu, despre bugetul Educatiei: Aproape 6 miliarde de euro nu au mai existat niciodata ca buget in Romania (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit vineri seara, pe B1 TV, despre bugetul alocat in acest an pentru domeniul pe care il gestioneaza. Potrivit proiectului legii bugetului pe 2021, pus in dezbatere. continuă pe B1

Cimpeanu, despre bugetul ministerului: Nu am avut ingrijorari ca nu va fi inteleasa la nivelul Guvernului importanta Educatie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca nu a vazut bugetul final alocat ministerului pe care il conduce, insa adauga ca nu a avut niciun moment ingrijorari legate de faptul ca bugetul pentru acest an nu va fi mai mare decat executia bugetara a ministerului pe anul trecut.

Sorin Cimpeanu, despre bursele elevilor: Sunt absolut convins ca 530 de milioane de lei vor fi prinse in buget (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, s-a aratat absolut convins ca suma de 530 de milioane de lei, cat a cerut pentru bursele elevilor, va fi cuprinsa in bugetul de stat pe acest an. intrebat daca.

Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: Solutia ar putea fi cea a centrelor mobile de vaccinare, la nivelul invatamantului preuniversitar, in Casa Corpului Didactic din fiecare judet (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca a existat o eroare de comunicare in spatiul public cu privire la prioritizarea ca.

Sorin Cimpeanu, despre cazurile de coronavirus din scoli: Au aparut din cauza unei anumite lipse de responsabilitate. E nevoie de un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat, in contextul aparitiei primelor cazuri de coronavirus in scoli, ca e vorba si de o anumita lipsa de responsabilitate si ca parintii ar trebui sa fie.

Cimpeanu: in bugetul Educatiei din 2020 am avut 32 de milioane de lei pentru toalete. S-au folosit 18,8

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca in bugetul educatiei pentru anul trecut a fost prevazuta suma de 32 de milioane de lei pentru amenajarea de toalete in unitatile didactice, iar din acesti bani o suma considerabila nu a fost folosita, fapt pe care ministrul il catalogheaza drept trist.

SORIN CIMPEANU: Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca sa nu fie purtata in timpul orelor de educatie fizica

Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca de protectie sanitara sa nu fie purtata de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica, mergand pe modelul practicat de Luxemburg, a declarat, astazi, ministrul Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare

Ministrul Sorin Cimpeanu a afirmat, joi, ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare, conform Agerpres.

Tensiunile pe buget continua. Sorin Cimpeanu: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare. Altfel, va fi alt ministru

Ministrul Sorin Cimpeanu spune ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare.

SORIN CIMPEAN, DESPRE PROIECTUL DE BUGET PENTRU 2021: Elevii au trei motive de satisfactie

Sorin Cimpeanu spune ca nu a avut nicio clipa ingrijorarea ca s-ar putea intampla ceea ce a declarat in ziua preluarii mandatului, atunci cand a sugerat ca va demisiona daca bugetul educatiei pe 2021 nu va fi macar cu un leu mai mare decat executia bugetara din 2020. Ministrul educatiei a explicat de ce nu are motive sa-si dea demisia, desi aparent, pe hartie, bugetul de anul acesta al ministerului sau este ceva mai mic decat cel de anul trecut, relateaza Digi24.

Sorin Cimpeanu ameninta ca va demisiona daca bugetul pe 2021 pentru Ministerul Educatiei va fi prea mic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat joi ca exista un buget minim pe care il ia in considerare pentru Ministerul Educatiei, pentru acest an, iar daca banii prevazuti in bugetul pe 2021 nu vor fi pe masura asteptarilor, va renunta la functie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )