Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii cumpara tot mai mult pe datorie: valoarea tranzactiilor cu cardul de credit s-a dublat. Cum se pot proteja utilizatorii

Adevărul Adevărul,
Romanii cumpara tot mai mult pe datorie: valoarea tranzactiilor cu cardul de credit s-a dublat. Cum se pot proteja utilizatorii

Valoarea si numarul tranzactiilor de plata cu cardurile de credit emise de prestatorii de servicii de plata rezidenti s-au dublat, in ultimii patru ani, potrivit analizei datelor statistice publicate de Banca Nationala a Romaniei la finele anului 2019. continuă pe Adevărul

Studiu: Romacentnii lasa multinae155;ionalele pentru a cacente153;tiga mai mult timp liber

69% dintre romacentni simt din ce an ce mai mult nevoia de spae155;iu personal, deci de mai mult timp liber, arata un studiu Unlock Market Research. Angajaapoundii renune155;a sau au an plan sa iasa din zona multinae155;ionalelor din dorine155;a de mai multa libertate.

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara un avion al fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, un avion al aviatiei militare siriene ce zbura deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar al-Assad vrea.

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara doua avioane ale fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, doua avioane aleaviatiei militare siriene ce zburau deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar.

Ce mancam ca sa traim mai mult? Alimente recomandate de nutritionistul Gianluca Mech!

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca ceea ce mancam are potentialul sa ne ajute sau sa ne faca rau. Daca alimentele procesate consumate din ce in ce mai des pot duce la aparitia unor boli grave, ce ar trebui oare sa mancam pentru a ne creste speranta de viata? Iata cateva recomandari din partea celebrului nutritionist Gianluca Mech! .

Sigla BMW a primit prima schimbare de design dupa mai mult de 20 de ani

Sigla BMW se schimba dupa mai mult de 20 de ani. Noul logo a fost prezentat pe noile masini BMW concept i4, potrivit CNN.

VIDEO Bilant la Ministerul de Interne: Cresteri ale numarului de infractiuni in 2019. Vela: Trebuie sa ne preocupe mai mult prezenta politistilor in strada

Cresteri de peste 4 la suta pentru majoritatea tipurilor de infractiuni s-au inregistrat in 2019 in Bucuresti si in 27 de judete, a afirmat marti Marcel Vela, la prezentarea bilantului Ministerului de Interne pentru anul trecut. El a spus ca institutia ar trebui sa fie preocupata mai mult de prevenire, prin prezenta in strada a politistilor si jandarmilor.

Australia se incalzeste mai mult decat restul lumii

Australia nu mai scapa de problemele legate de mediu. Temperaturile din Australia au crescut mai mult in comparatie cu media la nivel mondial, a anuntat luni Biroul national de meteorologie. in timp ce temperatura medie in restul lumii a crescut cu 1,1 grade Celsius, Australia s-a incalzit cu aproximativ 1,4 grade , a declarat Karl Braganza, directorul Departamentului de monitorizare a climei din cadrul Biroului din Meteorologie.

Valoarea tranzactiilor cu cardurile de credit s-a dublat in 4 ani

Valoarea si numarul tranzactiilor de plata cu cardurile de credit emise de prestatorii de servicii de plata rezidenti s-au dublat, in ultimii patru ani, potrivit analizei datelor statistice publicate de Banca Nationala a Romaniei la finele anului 2019.

Valoarea tranzactiilor cu cardurile de credit s-a dublat in ultimii patru ani

Valoarea si numarul tranzactiilor de plata cu cardurile de credit emise de prestatorii de servicii de plata rezidenti s-au dublat, in ultimii patru ani, potrivit analizei datelor statistice publicate de Banca Nationala a Romaniei la finele anului 2019.

Stadionul lui Sepsi Sfantu Gheorghe, tot mai aproape de finalizare. Proiectul costa 15 milioane de euro si este finantat de guvernul Viktor Orban al Ungariei (VIDEO)

Sepsi Sfantu Gheorghe, echipa de fotbal din Liga 1 a Romaniei, a publicat imagini cu noul stadion, ce va avea 8. 000 de locuri si va fi cel mai probabil inaugurat in noiembrie 2020. Proiectul costa 15 milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )