Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara un avion al fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

B1 B1,
Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara un avion al fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, un avion al aviatiei militare siriene ce zbura deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar al-Assad vrea. continuă pe B1

Turcia se implicatot mai mult militar in conflictul din nord-vestul Siriei si doboara doua avioane ale fortelor lui Bashar al-Assad. Replica acestuia (VIDEO)

Fortele armate turce prezente in Siria au doborat, duminica, doua avioane aleaviatiei militare siriene ce zburau deasupra provinciei Idlib, situata in nord-vestul tarii, si pe care regimul lui Bashar.

Reteaua de gaze a Romaniei e la pamant: mai mult de jumatate din conducte sunt prea batrane

Mai mult de jumatate din suprafata conductelor care fac parte din reteaua de gaze a Romaniei au depasit cu mult durata normala de viata, a constatat Curtea de Conturi in ultimul sau raport de audit.

VALENTIN LAZEA, BNR: Orice crestere a pensiilor cu mai mult de 10% decat cresc, nesustenabil, salariile adanceste deficitul

Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat joi ca orice crestere a pensiilor cu mai mult de 10% decat cresc nesustenabil salariile, nu face decat sa dezechilibreze si sa adanceasca deficitul, deoarece pensiile se platesc pe baza salariilor nu pe baza de acumulari trecute.

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Aproape 40% dintre americani nu ar mai cumpara bere Corona din cauza epidemiei de coronavirus COVID-19

Din cauza epidemiei de COVID-19, un procentaj de 38% de americani nu ar mai cumpara bere Corona sub nicio forma si alti 14% au indicat faptul ca nu ar comanda-o in public, se arataintr-un sondaj efectuat.

Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

Ce poate fi mai frumos decat sa te pregatesti pentru o vacanta? Poate doar sa planifici una intr-o insula exotica de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Sau, cel putin, sa pleci doar ca sa.

Coronavirus, posibil sa devina cea mai mare ingrijorare macro din ultimul deceniu

Pietele asiatice au scazut ieri pe fondul raspandirii coronavirusului in intreaga lume, dar si pe fondul advertis and 172;mentelor autoritatilor din sanatate care sustin ca guvernele nu sunt pregatite pentru focar, conform AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )