Libnet.ro
UNICEF

00:07

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

Citu: Avem cea mai mica rata a inflatiei din 2017 pana in prezent

Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica.

EXCLUSIV Teste gresite si oameni perfect sanatosi trimisi in izolare. Lorand Savu, doctor in microbiologie moleculara: S-au infiintat o multime de centre fara cea mai mica experienta

In spatiul public se discuta din ce in ce mai mult despre marirea capacitatii de testare pentru a depista persoanele infectate de COVID-19, in urma recomandarilor venite de la OMS. Testarea masiva este.

Florin Citu anunta ca preturile alimentelor scad, INS anunta scumpirea acestora cu 5%

Florin Citu a declarat, in aceasta dimineata, ca in luna septembrie, preturile bunurilor alimentare au scazut fata de august, la fel si la bunurile nealimentare, in ciuda faptului ca Institutul National de Statistica INS) a anuntat, tot astazi, ca alimentele sunt mai scumpe cu aproximativ 5%.

SURSELudovic Orban si Florin Citu ar putea deschide lista PNL la alegerile parlamentare

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News. ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

FLORIN CITU: Ajunge! Somez PSD sa opreasca terorismul economic

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a transmis, duminica, un mesaj pentru iderl PSD, Marcel Ciolacu: Somez PSD sa opreasca terorismul economic. Citu sustine ca toate partidele care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic impotriva Romaniei, iar derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel putin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania si la scaderea ratingului de tara, transmite News. ro.

Gabriela Firea, raspuns la atacul lui Florin Citu: Cine sapa groapa altuia, cade el in ea

Gabriela Firea a raspuns la atacul lansat de ministrul de Finante, Florin Citu, si a arata un articol de presa in care Citu este acuzat ca a girat pentru Laurentiu Baranga, fostul sef al Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor retinut pentru ca si-ar fi falsificat actele de studii.

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

FLORIN CITU: La Primaria Capitalei s-a constatat un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu: Somez PSD sa opreasca terorismul economic

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a transmis, duminica, pe pagia sa de Facebook, un mesaj pentru presedintele PSD Marcel Ciolacu, prin care someaza PSD sa opreasca terorismul economic. Florin C.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )