Libnet.ro
UNICEF

06:00

EXCLUSIV Suspiciuni de viciere a inscrierii IMM-urilor pentru finantarile din cadrul Masurii 3 Claudiu Nasui spune ca a vorbit cu premierul si va cere o investigatie

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Suspiciuni de viciere a inscrierii IMM-urilor pentru finantarile din cadrul Masurii 3 Claudiu Nasui spune ca a vorbit cu premierul si va cere o investigatie

Modul in care arata listele preliminare cu aplicantii la granturile de investitii din cadrul Masurii 3 destinat IMM-urilor ridica mari semne de intrebare, lucru observat inclusiv de catre cei interesati sa obtina aceste finantari cuprinse intre 50. 000 euro si 200. 000 euro. Potrivit informatiilor HotNews. ro, exista suspiciuni ca a fost viciat procesul de depunere a proiectelor si ca a fost influentat modul in care arata listele, in conditiile in care alte persoane in afara de administartori ar fi avut acces la datele de pe platforma de inscriere. HotNews. ro l-a contactat pe ministrul economiei, Claudiu Nasui, pentru a solicita explicatii. Acesta a spus ca va discuta cu STS si va cere o investigatie, un audit al platformei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati de la mai multe tribunale din tara, ca urmare a pensionarii. Astfel, potrivit Administratiei.

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an printre care se numara: Tyga, Dimitri Vegas and Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami si Ummet Ozcan B2B Brennan Heart.

Germania relaxeaza regulile de acordare a vizei pentru opozitia din Belarus

Germania simplifica regulile de acordare a vizei de intrare pentru membrii opozitiei din Belarus, informeaza joi publicatia Suddeutsche Zeitung, potrivit dpa, citat de News.

Cazul bebelusului mort dupa botez: Preotul este cercetat penal pentru ucidere din culpa Primele indicii in urma necropsiei

Preotul care a oficiat botezul bebelusului de o luna si jumatate care a murit apoi, la Suceava, a dobandit calitatea de suspect in dosarul de ucidere din culpa deschis initial in rem. Monitorul de Suceava scrie ca asfixia cu lichid patruns in plamani prinde contur si in urma autopsiei.

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru calatorii din afara spatiului comunitar de teama noilor tulpini COVID-19

Uniunea Europeana a impus noi masuri restrictive privind calatorii din afara spatiului comunitar. Astfel pe teritoriul UEvor fi primiti liber doar cei din tari cu foarte putine cazuri de coronavirus si ap.

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e.

UE vrea sa inaspreasca restrictiile la frontiere pentru tarile din afara blocului comunitar

Cele 27 de guverne din UE au convenit astazi sa inaspreasca restrictiile la frontiere pentru calatorii care intra in spatiul blocului comunitar, intre care prezentarea unei dovezi privind testul negativ pentru COVID-19 care sa fi fost efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de plecare.

China nu va mai recunoaste pasapoartele speciale britanice pentru cetatenii din Hong Kong

China a anuntat vineri ca nu va mai recunoaste o serie de documente britanice de calatorie, anuntul fiind facut dupa ce, anul trecut, Marea Britanie s-a oferit sa le asigure vize milioanelor de cetateni din Hong Kong si, in ultima instanta,.

Vali Vijelie, concert de senzatie pentru romanii din Zanzibar. Imaginile au devenit imediat virale (VIDEO)

Imagini de rasunet din Zanzibar, una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani. Manelistii au ajuns si in Africa, acolo unde au dat startul petrecerilor pe plaja. Vali Vijelie a tinut un concert.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )