Libnet.ro
UNICEF

15:30

Conpet va distribui dividende de aproape 70 de milioane lei

Adevărul Adevărul,
Conpet va distribui dividende de aproape 70 de milioane lei

Actionarii transportatorului national de titei Conpet Ploiesti au aprobat distribuirea de dividende in suma de 69,62 milioane lei din profitul net realizat anul trecut, potrivit deciziilor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Adevărul

Dividende de 69,62 milioane lei

Actionarii transportatorului national de titei Conpet Ploiesti au aprobat distribuirea de dividende in suma de 69,62 milioane lei din profitul net realizat anul trecut, potrivit deciziilor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Sanatatii va incasa dividende de 9,45 milioane lei de la Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, va distribui dividende de 9,45 milioane lei actionarului sau majoritar, Ministerul Sanatatii, din profitul net realizat anul trecut, potrivit unei decizii aprobata joi de actionarii companiei.

SIF Muntenia va distribui dividende de 28 de milioane de lei

Actionarii SIF Muntenia SIF4) au decis, vineri, distribuirea unei sume de 28 de milioane de lei, sub forma de dividende, din profitul anului trecut, de 51 milioane de lei, se arata in raportul transmis de societate Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Oltchim va repartiza tot profitul realizat anul trecut, de 47,73 milioane lei, pentru a acoperi partial pierderile

Actionarii combinatului petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea au aprobat in sedinta de miercuri repartizarea intregului profit realizat anul trecut, in suma de 47,73 milioane lei, pentru acoperirea partiala a pierderilor contabile din anii trecuti.

Profit de 366 milioane lei pentru BT

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii.

Profit de 366 milioane lei pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii.

Actionarii Alumil au aprobat dividende de 13 milioane de lei

Actionarii Alumil ALU) au decis, ieri, aprobarea unui dividend de 0,416 lei/titlu, din profitul anului trecut. Astfel, suma totala pe care compania o va repartiza catre actionari sub forma de dividende este de 13 milioane de lei.

OMV Petrom va distribui dividende de 1,1 miliarde lei si va face investitii de 5,55 miliarde lei, in acest an. Sevil Shhaideh, numita in Consiliul de Supraveghere

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom anunta ca va distribui dividende in valoare de peste 1,1 miliarde de lei pentru anul financiar 2017, iar pentru acest an a planuit investitii de 5,55 miliarde de lei. De asemenea, Sevil Shhaideh a fost numita in Consiliul de Supraveghere.

Modernizarea Urgentelor de la spitalul judetean va costa sapte milioane de lei. Proiectul a fost depus la ADR Vest

Un proiect de aproape sapte milioane de lei pentru modernizarea Unitatii de Primiri Urgente din Deva a fost depus la Agentia de Dezvoltare Regionala Vest.

CFR Marfa a aprobat investitii de 81 milioane lei

Pentru acest an, operatorul CFR Marfa a aprobat un plan de investitii de 81 milioane de lei 17,4 milioane de euro), din care un procent de 90% va fi utilizat pentru modernizarea si repararea parcului de material rulant, a declarat Marinica Voicu, Director General al CFR Marfa, la o conferinta a Club Feroviar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )