Libnet.ro
UNICEF

16:00

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Profitul consolidat ajustat dupa impozitare al OTP Bank Romania, in crestere cu 14%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Profitul consolidat ajustat dupa impozitare al OTP Bank Romania, in crestere cu 14%

in trimestrul al treilea al anului curent, profitul operatiunilor din Romania ale OTP Grup a scazut cu 28% fata de trimestrul anterior, la 26 milioane lei OTP Bank Romania a inregistrat, in primele noua luni ale anului curent, un profit consolidat ajustat dupa impozitare de 79 milioane lei 5. 4 miliarde HUF), cu 14% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata raportul publicat la Budapesta, in care rezultatele bancii sunt prezentate consolidat, ajustate in conformitate cu standardele de raportare ale Grupului. continuă pe Ziarul Bursa

ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 42% in primele noua luni ale anului

Numarul firmelor radiate a crescut in primele noua luni ale anului cu 42,11%, comparativ cu perioada similara din 2018, ajungand la 83. 376 firme, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC) analizate de Agerpres.

EXIMTUR incasari in crestere cu 160% din vouchere de vacanta, in primele noua luni ale anului

Incasarile din serviciile si produsele turistice vandute contra vouchere de vacanta de catre agentia de turism Eximtur, in primele trei trimestre ale lui 2019, au fost mai mari cu 160% comparativ cu aceeasi perioada a lui 2018, depasind valoarea incasata cu acest instrument de plata pe parcursul intregului an precedent, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Business report: Asia din mijlocul Romaniei. Zeci de mii de muncitori non-UE lucreaza pe piata locala, cei mai multi din Vietnam si China; ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 42% in primele noua luni ale anului

Fitch: Exista inca o posibilitate ca deficitul Romaniei sa fie doar putin peste 3% din PIB. Agentia de rating Fitch este de parere ca Romania va reusi sa. O descoperire uriasa in Iran ar putea majora cu o treime rezervele dovedite ale tarii. Iranul a descoperit un nou zacamant, cu rezerve de 53 de miliarde de barili.

Deficitul comercial a urcat cu aproape 2,1 miliarde de euro dupa 9 luni, la peste 12 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) a ajuns la 12,045 miliarde de euro in primele noua luni din acest an, fiind mai mare cu 2,089 miliarde de euro decat cel inregistrat in perioada ianuarie - septembrie 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate luni.

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

Aproximativ 42 de milioane de tigarete, confiscate de politisti in primele 9 luni

In urma actiunilor derulate de politistii romani, in primele 9 luni ale acestui an, pentru combaterea contrabandei cu tutun, au fost cercetate peste 2. 500 de persoane si au fost capturate aproape 42. 000 de tigari.

GRAFICE Cum au platit asiguratorii dosarele de dauna RCA in trimestrul doi din 2019: Durata medie de plata depaseste 17 zile pe dosar

Asiguratorii au avizat 88. 174 de dosare de dauna RCA in trimestrul doi din acest an, iar durata medie de plata a dosarelor de dauna avizate pentru pagube materiale a depasit 17 zile pe dosar, arata o analiza publicata luni de ASF. Din totalul dosarelor de dauna avizate, doar 51,75% 45. 632 dosare) erau platite de asiguratori la data raportarii, valoarea despagubirilor depasind 228,6 milioane de lei. Un numar de 41. 807 dosare de dauna 47,41%), cu despagubiri estimate la peste 153 milioane de lei, erau inca nefinalizate la data raportarii. Vezi in articol cum a solutionat fiecare asigurator RCA dosarele de dauna.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Primele rezultate din Noua Zeelanda din numaratoarea paralela USR-PLUS

Primele rezultate la alegerile prezidentiale auvenit din Auckland, Noua Zeelanda, a spus deputatul USR Catalin Drula. Barna - 47,6% Iohannis - 27,2% Dancila - 5,2% Diaconu - 4,2% Votul s-a.

HUNEDOARA. Prezenta la vot la alegerile prezidentiale din 2019, in comparatie cu 2014

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale din 2019. Primul tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 10 noiembrie.

Quentin Tarantino a dezvaluit care este filmul lui preferat din 2019, iar alegerea este una surprinzatoare

Quentin Tarantino 56 de ani) a dezvaluit care este filmul sau preferat din 2019 si nu, nu este vorba despre Once Upon a Time in Hollywood, regizat de el si in care joaca Brad Pitt si Leonardo DiCaprio.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3022 seconds )