Libnet.ro
UNICEF

10:45

ROBOR, la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Antena3 Antena3,
ROBOR, la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a urcat la 3,39%, cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la cel mai ridicat prag din martie 2014 pana in prezent.

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Indicele Robor este de neoprit. Joi, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate: la.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Bursele din Europa au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, din cauza tensiunilor diplomatice cu Arabia Saudita, a temerilor legate de bugetul Italiei si de negocierile de Brexit.

Benzema devine al patrulea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

Atacantul francez Karim Benzema a inscris un gol pentru Real Madrid in meciul cu Viktoria Plzen si a urcat pe locul patru in ierarhia marcatorilor din cea mai importanta competitie a fotbalului european.

Bitdefender a dezvoltat un decriptor pentru GandCrab, cel mai raspndit ransomware din lume

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si altor institutii de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab. Acesta a infectat pana acum jumatate de milion de victime, iar kiturile de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descarcate de 114. 000 de utilizatori, care nu au mai platit astfel zeci de milioane de euro atacatorilor.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )