Libnet.ro
UNICEF

22:15

Productia de energie a scazut in primele opt luni. Consumul populatiei a urcat cu 20,5%

B1 B1,
Productia de energie a scazut in primele opt luni. Consumul populatiei a urcat cu 20,5%

Productia de energie a scazut in primele opt luni ale acestui an, o evolutie similara consemnand si exportul de energie electrica, iar consumul populatiei a urcat cu 20,5% potrivit datelor Institutului National. continuă pe B1

Productia de energie a scazut in primele opt luni

Productia de energie a scazut in primele opt luni ale acestui an, o evolutie similara consemnand si exportul de energie electrica, iar consumul populatiei a urcat cu 20,5% potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

IN PRIMELE OPT LUNI: Deficitul balantei comerciale a urcat la peste 10 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) a urcat la 10,850 miliarde de euro, in primele opt luni din acest an, mai mare cu 1,867 miliarde de euro decat cel inregistrat in perioada ianuarie - august 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Romania a importat cu 10,8 miliarde de euro mai mult decat a exportat, in primele opt luni

Importurile Romaniei au continuat sa se adanceasca, in primele opt luni ale anului, in timp ce exporturile au crescut doar slab, astfel ca deficitul comercial s-a ridicat la 10,85 miliarde de euro, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata.

Deficitul comercial a depasit 10 miliarde de euro dupa primele 8 luni

Deficitul din comertul exterior al Romaniei a depasit 10 miliarde de euro dupa primele 8 luni din acest an am exportat in valoare de 45,74 miliarde de euro si am importat de 56,59 miliarde euro), potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica.

Vanzarile Answear au crescut cu 60%, in primele 6 luni

Answear, cel mai mare retailer de fashion online din Europa Centrala si de Est, a inregistrat o crestere de 60% a vanzarilor generate prin email marketing, in primele 6 luni de la implementarea solutiei ExpertSender, furnizor global de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru ecommerce si retail.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )