Libnet.ro
UNICEF

17:45

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Hotnews Hotnews,
 Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata. continuă pe Hotnews

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile a ajuns la 60. Cele mai multe imbolnaviri in Bucuresti si Calarasi

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile inregistrate in acest sezon a ajuns la 60, dintre care cinci decese. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Bucuresti si Calarasi.

Aproape 500 de locuri de munca disponibile saptamana aceasta. Cele mai multe sunt adresate persoanelor calificate in diverse meserii

Potrivit informatiilor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in baza de date a AJOFM Dambovita sunt inregistrate, saptamana aceasta, 488 de locuri de munca.

Topul regizorilor cu cele mai multe premii Oscar. Pe ce loc se afla Spielberg

De la prima editie din 1929 si pana in prezent, 71 de regizori au obtinut premiul Oscar. Iar cativa dintre ei detin adevarate recorduri privind numarul nominalizarilor si al premiilor.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

Politico: Trump s-a gandit de mai multe ori sa testeze angajatii de la Casa Alba cu detectorul de minciuni

Presedintele Donald Trump ar fi atat de obsedat sa nu se scurga informatii despre el incat ar fi discutat de multe ori sa comande testarea poligraf a angajatilor de la Casa Alba, dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care il vizeaza, spun patru fosti oficiali de la Casa Alba, relateaza Politico.

RAR a amendat cu peste 1,2 milioane de lei mai multe service-uri auto

Inspectorii Registrului Auto Roman au amendat cu peste 1,2 milioane de lei mai multe service-uri aut.

Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume. Tot mai multe persoane cer interzicerea peliculei

Lansarea filmului Joker a creat isterie in intreaga lume. Multi spectatori au iesit din sala si acum cer interzicerea peliculei. Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume Filmul Joker a fost lansat recent in cinematografe. Thrillerul psihologic american 2019, regizat de Todd Phillips, a creat isterie in intreaga lume. Unii spectatori au parasit salile .

Ninsoarea i-a luat prin surprindere pe turistii aflati la munte. Pe Transalpina, mai multe persoane au ramas blocate - VIDEO

Traficul rutier a fost dat peste cap in mai multe zone din tara din cauza ninsorilor. Pe Transalpina, de exemplu, drumarii au intervenit ca sa scoata din nameti masinile impotmolite. A nins fara.

Harghita: Ninsori in mai multe zone ale judetului; drumarii au intervenit pe soselele nationale

In mai multe zone inalte ale judetului Harghita s-au inregistrat ninsori, drumarii actionand prevent.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )