Libnet.ro
UNICEF

18:15

Controversata politica de confidentialitate a lui WhatsApp a provocat cea mai mare migratie digitala din istorie

Hotnews Hotnews,
 Controversata politica de confidentialitate a lui WhatsApp a provocat cea mai mare migratie digitala din istorie

Modificarea controversata a politicii de confidentialitate a lui WhatsApp i-a facut pe utilizatorii serviciului sa se mute in masa la alte aplicatii de mesagerie, in ceea ce a fost numita drept cea mai mare migratie digitala din istoria omenirii de catre fondatorul lui Telegram, Pavel Durov. continuă pe Hotnews

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,56 cazuri la mia de locuitori, in usoara crestere fata de ziua precedenta 4,45), potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,45 cazuri la mia de locuitori, in continuare in scadere usoara fata de ziua precedenta 4,71), potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cea mai buna ciorba cu fasole si afumatura. Reteta simpla are nevoie de un ingredient secret

Ciorba de fasole cu afumatura este deliciosa, dar reteta simpla are nevoie si de un ingredient secret. Tarhonul. in plus, ea va fi si acrita cu otet. Rezultatul este absolut fabulos, in special daca este completata cu o ceapa rosie feliata si inmuiata in putina sare si putin otet de mere cu miere. Cea mai .

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

Cum ascunzi ca scrii un mesaj pe Signal, cea mai buna alternativa la WhatsApp

Dupa ce WhatsApp a decis sa-ti partajeze toate datele personale cu Facebook in scopul monetizarii lor, migratia catre Signal s-a accelerat. Ramane doar sa inveti sa profiti de.

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

Cea mai frumoasa sosea din Bucegi, inchisa din cauza vremii. Soferii, atentionati asupra riscului imens

DJ 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, a fost inchis de Politie din cauza vremii nefavorabile. Autoritatile spun ca drumul va fi inchis pana cand temperaturile negative se vor mai domoli.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )