Libnet.ro
UNICEF

19:00

Stirile ProTV: Resursele Romaniei, dupa 30 de ani. Padurile dispar, titeiul se va epuiza in 20 de ani

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Resursele Romaniei, dupa 30 de ani. Padurile dispar, titeiul se va epuiza in 20 de ani

Romania este o tara bogata in resurse naturale, care stau la baza dezvoltarii unei societati moderne. Cu o conditie: sa fie exploatate in mod inteligent, cu grija fata de mediu si viziune pentru viitor. continuă pe Hotnews

DUPA 30 DE ANI (I) 16-22 decembrie, acele zile de har

Viata mea este impartita in doua perioade: inainte de 1989, si dupa 1989. Nu sunt singurul. Multi dintre cei din generatia mea simt la fel. inca ma consider partial norocos asa, retrospectiv) ca am avut parte si de experienta din fericire nu extrem de lunga, insa suficient de lunga pentru a o intelege) de a trai sub regimul comunist. Eugen L Nagy a predat stiinte politice si cursuri interdisciplinare la University of Southern Mississippi, Central Washington University si Marymount University.

Ion M. Ionita: Dupa 30 de ani, a venit schimbarea ireversibila

Exista putini termeni de comparatie intre societatea romaneasca din 1989 si cea din ziua de astazi. Pentru Romania, schimbarile sunt mult mai mari decat cele obisnuite, reprezentate de trecerea unei generatii, scrie jurnalistul Ion M. Ionita pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Dupa 30 de ani, calaii de la Revolutie inca sunt liberi, avertizeaza presedintele Iohannis

Desi au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, cu cateva exceptii, calaii acelor zile.

Fotografii unice de la Revolutie scoase la vedere dupa 30 de ani. Am mers cu ei, tot timpul cand se intampla ceva, eu faceam poze

Regizorul german Dobrivoie Kerpenisan a facut publice pentru prima data fotografiile realizate in urma cu 30 de ani, in comuna Sanpetru Mare si la Timisoara.

PESTE 112 ANI DE INCHISOARE, DUPA PATRU ANI DE PROCES Colectiv, primele condamnari

Magistratii Tribunalului Bucuresti au pronuntat, ieri, primele sentinte in cazul Colectiv, dupa patru ani de la tragicul eveniment in care si-au pierdut viata 67 de persoane. Totalul pedepselor aplicate de prima instanta se ridica la 112 ani si 2 luni de inchisoare.

Stirile ProTV: Povestea barbatului care a devenit miliardar de pe urma pestei porcine africane

Epidemia de pesta porcina africana din China i-a ingrijorat pe consumatori si a dus inflatia la cel mai ridicat nivel din ultimii ani, dar in acelasi timp a produs si unii castigatori.

Stirile ProTV: ANIMATIE GRAFICA Cum a fost impuscat in cap pasagerul masinii urmarite in Constanta

Incident grav in judetul Constanta. Un tanar a fost impuscat in cap de politisti, dupa o cursa nebuna intre localitatile Lumina si Navodari. Se afla pe bancheta din spate a unei masini, al carei sofer nu a raspuns la semnalele echipajului.

Stirile ProTV: Regiunile din Romania care ar putea fi inghitite de ape pana in 2050. HARTA dezastrului

Sute de cercetatori de la universitati faimoase din lume atrag atentia ca bucati imense de uscat vor fi inghitite de apa, pana in 2050. Peste 150 de milioane de oameni vor fi afectati. in Romania, sunt in pericol sa dispara Delta Dunarii, dar si o parte din litoral, dupa acum arata o harta realizata de specialisti.

Sosia lui Nicolae Ceausescu rupe tacerea dupa 30 de ani

Secretele familiei Ceausescu au fost dezvaluite miercuri seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea.

Sinteza zilei. Asasinarea grupului colonelului Gheorghe Trosca. Un martor rupe tacerea dupa 30 de ani

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, detaliile sumbre ale unui episod mai putin cunoscut din timpul Revolutiei din 1989.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )