Libnet.ro
UNICEF

05:30

DUPA 30 DE ANI (I) 16-22 decembrie, acele zile de har

Hotnews Hotnews,
 DUPA 30 DE ANI (I) 16-22 decembrie, acele zile de har

Viata mea este impartita in doua perioade: inainte de 1989, si dupa 1989. Nu sunt singurul. Multi dintre cei din generatia mea simt la fel. inca ma consider partial norocos asa, retrospectiv) ca am avut parte si de experienta din fericire nu extrem de lunga, insa suficient de lunga pentru a o intelege) de a trai sub regimul comunist. Eugen L Nagy a predat stiinte politice si cursuri interdisciplinare la University of Southern Mississippi, Central Washington University si Marymount University. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Resursele Romaniei, dupa 30 de ani. Padurile dispar, titeiul se va epuiza in 20 de ani

Romania este o tara bogata in resurse naturale, care stau la baza dezvoltarii unei societati moderne. Cu o conditie: sa fie exploatate in mod inteligent, cu grija fata de mediu si viziune pentru viitor.

Ion M. Ionita: Dupa 30 de ani, a venit schimbarea ireversibila

Exista putini termeni de comparatie intre societatea romaneasca din 1989 si cea din ziua de astazi. Pentru Romania, schimbarile sunt mult mai mari decat cele obisnuite, reprezentate de trecerea unei generatii, scrie jurnalistul Ion M. Ionita pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Dupa 30 de ani, calaii de la Revolutie inca sunt liberi, avertizeaza presedintele Iohannis

Desi au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, cu cateva exceptii, calaii acelor zile.

Dupa 30 de ani. Cum s-a trait Revolutia romana, cu Dinescu si Cozighian

Pe 22 decembrie, la Politica si delicateturi, Mircea Dinescu si invitatul sau rememoreaza momentel.

30 ani de la Revolutia din decembrie 1989. Slujba oficiata la Patriarhie

O slujba de pomenire a eroilor martiri din Decembrie 1989 a fost oficiata luni la Catedrala patriarhala, in prezenta PF Daniel si a membrilor Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Fotografii unice de la Revolutie scoase la vedere dupa 30 de ani. Am mers cu ei, tot timpul cand se intampla ceva, eu faceam poze

Regizorul german Dobrivoie Kerpenisan a facut publice pentru prima data fotografiile realizate in urma cu 30 de ani, in comuna Sanpetru Mare si la Timisoara.

PESTE 112 ANI DE INCHISOARE, DUPA PATRU ANI DE PROCES Colectiv, primele condamnari

Magistratii Tribunalului Bucuresti au pronuntat, ieri, primele sentinte in cazul Colectiv, dupa patru ani de la tragicul eveniment in care si-au pierdut viata 67 de persoane. Totalul pedepselor aplicate de prima instanta se ridica la 112 ani si 2 luni de inchisoare.

Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un adanc sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, la Timisoara, unde in urma cu trei decenii a izbucnit Revolutia, ca il copleseste un adanc sentiment de rusine, pentru ca dupa 30 de ani calaii acelor zile se plimba inca liberi. El a afirmat ca acele orori nu pot ramane in continuare nepedepsite, iar adevarul cu privire la acele zile care au schimbat cursul istoriei trebuie elucidat.

Marturia in premiera a unui roman emigrat inainte de 1989 care a participat la Revolutia din Decembrie: Caramitru m-a indemnat sa vorbesc la TVR

Un roman care a participat la Revolutia din Decembrie 1989, venit din diaspora, la eliberarea Televiziunii Romane, a decis sa descrie, dupa 30 ani, cele petrecute atunci. El a aratat si fotografii in premiera, din grupul de revolutionari.

Dosarul prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, clasat de procurori dupa cinci ani

Procurorii militari au clasat dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol din judetul Constanta, in decembrie 2014, accident soldat cu moartea a patru persoane - doi piloti si doua cadre medicale, transmite Agerpres .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )