Libnet.ro
UNICEF

00:06

Vladimir Putin profita de criza pandemiei de coronavirus pentru a cere suspendarea sanctiunilor internationale

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin profita de criza pandemiei de coronavirus pentru a cere suspendarea sanctiunilor internationale

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi un moratoriu asupra sanctiunilor economice care vizeaza mai multe tari, printre care si Rusia, invocand criza economica provocata de pandemia de coronavirus, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin amana din cauza coronavirusului referendumul care i-ar asigura puterea si dupa 2024

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis miercuri amanarea din cauza epidemiei de coronavirus a referendumului pentru modificarea Constitutiei, informeaza Agerpres citand agentia DPA.

Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia. Imaginea care s-a viralizat pe internet

In timpul unei vizite la un spital care trata pacienti coronavirus, presedintele rus Vladimir Putin a purtat un costum de protectie si o masca respiratorie, in conditiile in care primarul Moscovei a precizat ca focarul din capitala rusa este mai grav decat estimarile initiale. Cum a aparut Vladimir Putin, intr-un spital din Rusia in timp .

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Ce rol vor avea ducii William si Kate in perioada de criza declansata de coronavirus

Ducii de Cambridge, printul William 36 de ani) si Kate Middleton 36 de ani), si-au asumat rolul de comunicatori ai familiei regale britanice, in timpul pandemiei de coronavirus, pentru a incuraja poporul britanic.

Le Point: Rusia: coronavirus, acest spin in talpa lui Vladimir Putin

Totul e sub control, asigura presedintele rus. Motivele foarte politice care il determina sa minimizeze amploarea flagelului. Denuntul vine din partea unuia din cei mai apropiati aliati ai Moscovei: Alexandr Lukasenko, presedintele autoritar al Belarusului. Infectarea cu coronavirus se raspandeste in Rusia, spune el.

Procedura pentru somaj tehnic platit de stat, pe OUG 30, ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19

Din informatiile oferite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si din actele normative in vigoare, StartupCafe. ro a schitat o procedura care ar urma sa fie efectuata de firmele romanesti care isi trimit angajatii in somaj tehnic cu plata indemnizatiei de la stat.

Cum au fost afectati in 3 zile plamanii unui tanar de 28 ani cu coronavirus: Pentru cei care continua sa iasa in parc

Un medic pneumolog din Spania a postat pe contul sau de Twitter radiografii care arata cum s-au degradat plamanii unui tanar cu coronavirus in numai trei zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )