Libnet.ro
UNICEF

20:45

Procedura pentru somaj tehnic platit de stat, pe OUG 30, ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Procedura pentru somaj tehnic platit de stat, pe OUG 30, ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19

Din informatiile oferite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si din actele normative in vigoare, StartupCafe. ro a schitat o procedura care ar urma sa fie efectuata de firmele romanesti care isi trimit angajatii in somaj tehnic cu plata indemnizatiei de la stat. continuă pe Hotnews

ANOFM va da bani pentru somaj tehnic la un milion de romani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) este pregatita sa plateasca indemnizatii d.

Somaj tehnic suportat de stat: Numar unic de apel pentru informarea cetatenilor

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a organizat un call-center intern si a stabilit un numar unic de apel la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la modalitatile de acordare a somajului tehnic, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Cateva ambiguitati pe somajul tehnic suportat de stat. Posibil ca unele firme, desi lovite rau, sa nu poata beneficia

Masura privind somajul tehnic suportat de stat a fost asteptata de mediul de afaceri. Exista totusi cateva probleme identificate de consultantii fiscali, dupa ce au citit ordonanta publicata in Monitorul Oficial, si spera ca vor fi facute precizari in perioada urmatoare. E posibil ca unii sa nu beneficieze de somaj tehnic, dar nu par a fi solutii in acest sens, fiind o situatie complicata din punct de vedere legislativ.

Violeta Alexandru: firmele care vor trimite angajatii in somaj tehnic vor primi sprijin financiar in cel mult 30 de zile de cand se adreseaza AJOFM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca firmele care isi vor trimite angajatii in somaj tehnic vor primi sprijin financiar in termen de cel mult 30 de zile de la momentul la care se vor adresa Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. Violeta Alexandru le recomanda angajatilor care pot fi victimele unor abuzuri din partea angajatorilor sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Unele firme NU pot beneficia, momentan, de somajul tehnic suportat de stat. Picu (ANFOM): Normal ca nu o sa multumeasca pe toata lumea. Ne asteptam ca imediat in perioada urmatoare sa fie si alte reglementari

HotNews. ro a atras duminica atentia asupra faptului ca anumite firme nu vor putea beneficia de somajul tehnic suportat de stat. Este vorba de cele afectate indirect, pentru care conditia este o scadere a incasarilor de 25%. Astfel, firmele care au avut in martie incasari din facturile anterioare, neinregistrand o scadere asa de mare, desi in martie poate nu au mai facturat nimic si se va vedea efectul negativ in urmatoarele luni, nu vor beneficia. Cel putin momentan. Poate vor veni modificari ale ordonantei in viitor.

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Lantul de retail Profi anajeaza persoane care intra in somaj tehnic, compania anuntand, luni, ca vrea sa preia salariati disponibilizati de la retaileri nealimentari.

Cat castiga angajatii care stau acasa dupa ce au fost trimisi in somaj tehnic. Neclaritatile din Ordonanta de urgenta care au creat controverse

Una dintre masurile de sprijin a economiei adoptata de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus vizeaza angajatii care intra in somaj tehnic. Pentru ca foarte multe companii au fost afectate di.

Un retailer alimentar angajeaza muncitorii trimisi in somaj tehnic de alte companii

Retailerul alimentar Profi a anuntat ca poarta discutii cu mai multi retaileri nealimentari pentru a prelua o parte din salariatii pe care acestia ii disponibilizeaza sau ii trimit in somaj tehnic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )