Libnet.ro
UNICEF

01:05

Braun, BCR: Din Europa bate un vant rece, cresterea economica a acestui an este de 3,1%

Hotnews Hotnews,
 Braun, BCR: Din Europa bate un vant rece, cresterea economica a acestui an este de 3,1%

Prognoza de crestere economica pentru acest an este de 3,1%, in contextul in care se fac resimtite atat influente din Europa, cat si din evolutia comertului global, influentand productia industriala autohtona, a declarat marti Horia Braun, economist sef si director de cercetare la BCR, potrivit Mediafax. Braun si-a prezentat prognozele despre evolutia economiei romanesti pentru acest an la reuniunea Camerei de Comert si Industrie RomanoGermane. continuă pe Hotnews

TARICEANU, LA 30 DE LA COLAPSUL REGIMURILOR DICTATORIALE DIN EUROPA DE EST: Povestea democratiei si libertatii nu a fost una simpla

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca la implinirea a 30 de ani de la caderea regimurilor dictatoriale din Europa de Est sunt sarbatorite valoarea si puterea libertatii, privilegiul de a trai in societati democratice, care ofera oportunitati si sperante majoritatii cetatenilor.

BURSELE DIN LUME Incertitudinile legate de Brexit, resimtite pe pietele din Europa

Bursele din Europa au fluctuat ieri, din cauza incertitudinilor legate de procedura iesirii Marii Britanii din UE Brexit).

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Ryanair - printre cei mai mari 10 poluatori din Europa

Ryanair este prima companie aeriana care a devenit, in 2018, unul dintre cei mai mari 10 poluatori din Europa, o premiera pentru o companie care nu opereaza centrale pe baza de carbune.

Soferii trebuie sa aiba mare grija! Mii de radare pe sosele din Europa, inclusiv in Romania, timp de 24 de ore. Politistii se pregatesc sa dea amenzi mari

Campanie de amploare la nivel european: timp de 24 de ore, incepand din aceasta noapte, politistii rutieri vor actiona pentru prinderea vitezomanilor. Politia Romana anunta ca actiunea va debuta la miezul.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

VIDEO Cele mai haioase pacaleli de 1 aprilie din Europa

Fenomenul fake news a fost criticat pentru faptul ca induce opinia publica in eroare in privinta unor subiecte majore, de la alegerile prezidentiale din SUA la referendumul pentru Brexit de acum trei ani. insa exista o zi pe an in care toata lumea are voie sa participe la marea farsa, facand tot felul de anunturi, si aceasta este Ziua Pacalelilor, sarbatorita pe 1 aprilie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )