Libnet.ro
UNICEF

13:15

15.000 de euro pentru sisteme de incalzire, iluminare si izolatie termica. Ghidul de finantare, publicat in Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
15.000 de euro pentru sisteme de incalzire, iluminare si izolatie termica. Ghidul de finantare, publicat in Monitorul Oficial

Ghidul de finantare destinat Programului Casa Eficienta Energetic, prin care solicitantii pot primi pana la 15. 000 de euro de la stat, a fost publicat deja in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM: S-a anuntat calendarul orientativ de accesare

Guvernul a adoptat, vineri, in sedinta, ordonansa de urgenta care instituie cele 3 scheme de ajutoare in valoare totala de 1 miliard de euro pentru microintreprinderi si firme mici si mijlocii, pentru iesirea din criza, iar ministrul Fondurilor Europene a anuntat un calendar orientativ al derularii schemelor de finantare.

Primaria Sectorului 6 da aproape un milion de euro pentru un parc in Republica Moldova

Primaria Sectorului 6 va plati 846. 000 euro pentru reabilitarea Parcului Alunelul din Sectorul Buiucani, din Chisinau, la dorinta primarului Gabriel Mutu PSD). Proiectul de finantare a parcului din Republica Moldova din bugetul locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei Romaniei este dezbatut azi de Consiliul Local, conform Digi24.

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

Fonduri europene 2020: Pana la 200.000 Euro pentru antreprenori sociali la sate. Ghidul propus

Antreprenorii romani vor putea infiinta noi intreprinderi sociale la sate cu sprijin de pana la 200. 000 de euro fiecare, printr-un nou apel de fonduri europene pentru care s-a anuntat deja termenul maxim pana la care se va lansa.

Proiect de investitie in valoare de 7 milioane de euro pentru repararea infrastructurii de navigatie pe canalul Bega

Un proiect transfrontalier ce vizeaza repararea infrastructurii de navigatie pe canalul Bega este derulat, in prezent, de Administratia Nationala Apele Romane ANAR), prin Administratia Bazinala de Apa Banat, iar valoarea investitiei se ridica la aproape 7 milioane de euro, conform Agerpres.

DOCUMENT Granturi de 1 miliard de euro pentru IMM-uri, pe masa Guvernului

Guvernul va discuta vineri un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru acordarea unor granturi de 1 miliard de euro, din fonduri europene, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19, precum si alte masuri in domeniul fondurilor europene. Masura este cuprinsa in planul de relansare economica.

Un fals procuror, retinut de DNA. Cerea spagi de mii de euro pentru interventii in anchete

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Constanta au retinut un barbat, in varsta de 36 de ani, care se legitima drept procuror sef birou, pentru infractiunea de trafic de influenta in.

Anunt important de la Gabriela Firea: Alocam 550.000 de euro pentru acest proiect

Gabriela Firea vine cu vesti uriase pentru bucuresteni. Primarul Captiale anunta faptul ca vor fi achizitionate inca 5 aparate PCR si 7 extractoare, ceea ce va insemna dublarea capacitatii de testare in Capitala de la 800 de teste pe zi la 1600 de teste pe zi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2844 seconds )