Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii, dispusi sa dea cu 5.000 de euro mai mult decat anul trecut pe o locuinta. Zona preferata: nordul Capitalei

Adevărul Adevărul,
Romanii, dispusi sa dea cu 5.000 de euro mai mult decat anul trecut pe o locuinta. Zona preferata: nordul Capitalei

Evolutia pietei imobiliare din ultimul an a influentat cumparatorii de locuinte, cele mai semnificative schimbari fiind la nivelul preturilor solicitate si oferite, precum si al preferintelor la achizitie, arata o statistica realizata de organizatorii targului de locuinte Imobiliarium. continuă pe Adevărul

Contract IMENS pentru Naomi Osaka: Adidas i-a oferit castigatoarei de la US Open de 5 ori mai mult decat a cerut Simona Halep!

Firma germana de echipament sportiv Adidas nu a vrut sa-i ofere Simonei Halep un salariu de 2 milioane de dolari pe an, in schimb a decis sa o ingroape in bani pe proaspata castigatoare de la US Open, Naomi.

Targul BIFE-SIM, mai internationalizat decat in anii trecuti

Targul international de mobila BIFE-SIM, care se afla in aceste zile in desfasurare in cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti, este mai internationalizat decat in alti ani, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM). Domnia sa ne-a precizat: La aceasta a 27-a editie a BIFE sunt 265 de expozanti, din 13 tari, pe diverse game tematice - de la saloane clasice la cele moderne, contemporane, la dormitoare si canapele, la sectorul de materiale, materii prime si accesorii, la utilaje etc. De asemenea, exista un concurs de design destul de mare. Sunt prezente la targ firme din Romania in mare parte, care vin si expun traditional la Romexpo - exista companii dedicate doar pentru zona de targuri, care urmaresc sa isi creasca cifra de afaceri doar mergand la targ. Ne asteptam la o participare mai mare a companiilor, dar concentrarea anumitor societati este legata de productia pe care o au si de exportul pe care il fac, in opinia mea. in orice caz, este mai mare prezenta internationala la targul de acum, fata de anii trecuti. Avem Bulgaria, Polonia, Ungaria, Italia, Elvetia, care cred ca este noua la targ. De asemenea, exista integratori care si-au exprimat intentia de a veni la BIFE, sunt dezvoltatori dispusi sa vina sa cunoasca producatorii cu care lucreaza. Vor fi mai multi clienti internationali, pentru ca si promovarea a fost mult mai agresiva. Conform lui Iuliu Moldoveanu, consumul de mobila pe piata noastra a scazut si nu sunt foarte multe perspective pozitive pe intern, insa la export exista cresteri importante. Domnia sa ne-a explicat: in primele cinci luni ale anului, am avut un export de 700 de milioane de euro, dupa ce, anul trecut, au fost inregistrate exporturi de 2,2 miliarde euro si un excendent valutar de 1,55 miliarde. Practic, suntem pe acelasi trend ascendent.

Targul BIFE-SIM, mai internationalizat decat in anii trecuti

Targul international de mobila BIFE-SIM, care se afla in aceste zile in desfasurare in cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti, este mai internationalizat decat in alti ani, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM). Domnia sa ne-a precizat: La aceasta a 27-a editie a BIFE sunt 265 de expozanti, din 13 tari, pe diverse game tematice - de la saloane clasice la cele moderne, contemporane, la dormitoare si canapele, la sectorul de materiale, materii prime si accesorii, la utilaje etc. De asemenea, exista un concurs de design destul de mare. Sunt prezente la targ firme din Romania in mare parte, care vin si expun traditional la Romexpo - exista companii dedicate doar pentru zona de targuri, care urmaresc sa isi creasca cifra de afaceri doar mergand la targ. Ne asteptam la o participare mai mare a companiilor, dar concentrarea anumitor societati este legata de productia pe care o au si de exportul pe care il fac, in opinia mea. in orice caz, este mai mare prezenta internationala la targul de acum, fata de anii trecuti. Avem Bulgaria, Polonia, Ungaria, Italia, Elvetia, care cred ca este noua la targ. De asemenea, exista integratori care si-au exprimat intentia de a veni la BIFE, sunt dezvoltatori dispusi sa vina sa cunoasca producatorii cu care lucreaza. Vor fi mai multi clienti internationali, pentru ca si promovarea a fost mult mai agresiva.

CTP i-a demonstrat lui Liviu Pop ca 12 nu poate fi mai mare decat 16. Pop e profesor de matematica si fost ministru al Educatiei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o demonstratie matematica prin care a desfiintat argumentele sebnatorului PSD Liviu Pop, care, in contextul greselilor din manualul de matematica, a spus ca inunele cazuri, 12 este mai mare decat 16. Nu exista un profesor in tara care sa sustina ce a sustinut acest individ, a spus jurnalistul.

Victor Ponta: PSD este mai rau decat PRM

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi, la Timisoara, ca PSD a ajuns in momentul de fata mai rau decat PRM prin discursul xenofob, antieuropean, iar daca formatiunea social-democratilor va reveni la starea de partid de centru-stanga in sensul european al cuvantului, Pro Romania e gata sa faca aliante, potrivit Agerpres.

Liviu Pop, despre greseala din manualul de Matematica de clasa I: 12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16

12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16. Asa a raspuns Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de Matematica, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti despre greselile din manualul de Matematica de clasa I.

Teodorovici crede ca statul poate recupera 63 miliarde de lei de la firmele aflate in insolventa. Suma este de 5 ori mai mare decat cea anuntata in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat marti seara ca din zona gri a insolventelor statul poate recupera 63 miliarde de lei, suma de cinci ori mai mare decat cea pe care o anuntase spre sfarsitul lunii iulie. Legea actuala protejeaza firmele aflate in insolventa de executarea silita. Oficialul promite ca actul normativ va fi schimbat.

Ponta, AVERTISMENT SUMBRU: Vom fi EXECUTATI mult mai repede si mai dur decat Ungaria si Polonia!

Victor Ponta avertizeaza ca Romania va fi penalizata de Uniunea Europeana mult mai repede si mai dur decat Ungaria si Polonia. Vom fi executati mult mai repede si mai dur. Dragnea nu are legaturile si.

Pretul mic al unei masini la mana a doua poate ascunde mai mult decat uzualele probleme tehnice. Ce trebuie sa verifici pentru a nu avea probleme cu legea

La cumpararea unei masini la mana a doua, pe langa riscul achizitiei unui autoturism cu kilometrajul dat inapoi si cu sute de kilometri, mai exista posibilitatea de a pica in cursa samsarilor care fac matrapazlacuri cu TVA-ul intracomunitar.

Raport: In Romania, numarul de ani de viata sanatoasa pierduti din cauza poluarii, mai mare decat in India

Poluarea atmosferica constituie cel mai mare risc legat de mediu pentru sanatate in Europa, potrivit datelor OMS. In fiecare an, in Uniunea Europeana, acest tip de poluare cauzeaza in jur de 400. 000 de decese premature, iar costurile sale externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )