Libnet.ro
UNICEF

09:15

Exporturile de cereale din Romania, interzise. Masura a fost propusa pentru prima data de profesorul Dan Voiculescu

Antena3 Antena3,
Exporturile de cereale din Romania, interzise. Masura a fost propusa pentru prima data de profesorul Dan Voiculescu

Romania a oprit exportul de cereale si alte produse, pe toata perioada starii de urgenta. Masura a fost adoptata in cea mai recenta Ordonanta Militara. inainte de aceasta interdictie, Romania era fruntasa in Uniunea Europeana pe segmentul exporturilor de cereale. Masura a fost propusa pentru prima data de profesorul Dan Voiculescu, intr-o postare pe blogul sau, pe 3 aprilie. continuă pe Antena3

Euthyrox: in depozitele din Romania au fost aduse pana acum 140.122 cutii. Sunt asteptate noi livrari pe 13-14 aprilie

Un numar de 77. 499 cutii de Euthyrox 50 mcg si 59. 315 cutii de 25 mcg, loturi care deja au fost eliberate din Germania, vor fi livrate in tara pe 13 - 14 aprilie, informeaza miercuri Ministerul Sanatatii. in depozitele din Romania au fost aduse in data.

Criza din Romania se adanceste: cum s-a ajuns la 1 milion de contracte suspendate

Criza din Romania se adanceste din cauza pandemiei de coronavirus. Pana acum, au fost suspendate un milion de contracte de munca. Criza cauzata de pandemia de coronavirus incepe sa produca.

Kinga Sebestyen doneaza masti azilelor de batrani din Romania in timpul pandemiei

Kinga Sebestyen a decis sa ajute o categorie puternic afectata de pericolul infectarii cu Coronavirus: batranii aflati in azilele specializate din Romania.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Lidl va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste, respectiv pe 19 si 20 aprilie, activitatea urmand a fi reluata marti, 21 aprilie, a informat vineri retailerul german.

Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

Concerte ale artistilor din Romania filmate full HD si cu sunet de inalta calitate sunt disponibile .

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste si le ofera, astfel, tuturor angajatilor din cele 265 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 19 si 20 aprilie 2020, anunta compania intr-un comunicat de.

Ordonanta militara 8 suspenda procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania

Ordonanta militara 8 contine un articol care prevede ca vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta. intr-o astfel de situatie se afla cehii de la CEZ care sunt in plin proces de vanzare a activelor din Romania.

Coronavirus. Orasul din Romania in care populatia va fi supravegheata cu drone

In plina pandemie de coronavirus, autoritatile din Cluj-Napoca au luat decizia de a supraveghea orasul cu dronele, devenind primul oras din Romania care verifica astfel daca oamenii respecta masurile de.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )