Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Adevărul Adevărul,
Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara. continuă pe Adevărul

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

Pasaport pentru sport in sectorul 5: Fundatia Nadia Comaneci a organizat cel mai mare eveniment de testare si indrumare sportiva in cadrul celei de-a doua editii a proiectului Nadia Sports Experience (VIDEO)

Parcul Sebastian din Capitala a fost locul de intalnire al marilor campioni. in frunte cu Nadia Comaneci au fost prezenti sute de tineri aspiranti la o cariera sportiva. Fundatia Nadia Comaneci a.

Peek Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din vestul tarii

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Retailerul german Peek Cloppenburg inaugureaza la Timisoara cel mai mare magazin din vestul tarii

Retailerul international de moda Peek Cloppenburg deschide joi al doilea magazin din Timisoara, de aceasta data in Iulius Town.

Petre Daea, la Focsani cu Marian Oprisan si ambasadorul rus Valeri Kuzmin. Subventiile APIA vor fi platite la timp si in cuantum mai mare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata, la Focsani, ca subventiile APIA vor fi platite la timp si in cuantum de 70%, un procent mai mare decat de obicei, in acest sens fiind pregatiti in bugetul ministerului 1,4 miliarde de lei, transmite Agerpres.

Pictura lui Banksy Devolved Parliament, vanduta pentru o suma record, de cinci ori mai mare decat cea mai optimista estimare de dinainte de licitatia de la Sothebys

Devolved Parliament, cea mai mare lucrare pe panza cunoscuta a lui Banksy, un comentariu caustic la adresa politicienilor britanici, a fost vanduta la licitatie pentru suma de 9,9 milioane de lire sterline 11 milioane de euro), un record de pret pentru artistul britanic, potrivit Guardian, citat de Mediafax.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

Filmul Colectiv a castigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Filmul Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat sambata premiul Golden Eye pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a editie a festivalului International de Film de la Zurich, transmite.

CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Celebrul post american de televiziune, CNN, face din nou reclama zonei turistice a Muntilor Apuseni despre care sustine ca este cel mai bine pastrat secret din Europa de Est.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )