Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai importante fuziuni si achizitii de firme din Romania, in trimestrul trei

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante fuziuni si achizitii de firme din Romania, in trimestrul trei

Piata de fuziuni si achizitii s-a situat la un nivel semnificativ in al treilea trimestru al acestui an, cand s-au anuntat 29 de tranzactii, cu una mai mult fata de perioada similara din 2018, arata o analiza Deloitte. Notabila, in aceasta perioada, este activitatea intensa a fondurilor de investitii pe partea de cumparare. continuă pe Hotnews

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Au fost poate cele mai importante alegeri

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca aceste alegeri au fost cele mai importante din ultimii ani. Potrivit lui, scrutinul s-a desfasurat in conditii mult mai bune decat anterior si fara incidente semnificative.

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

ONU: Septembrie, luna in care au fost inregistrate cele mai multe decese in randul civililor din Yemen

Septembrie a fost luna in care s-au inregistrat cele mai multe decese in randul civililor in Yemen, anul acesta, insa violentele au scazut recent si exista motive de speranta, potrivit oficialilor ONU, scrie New York Post.

Istoria celei mai vechi case de discuri din Romania, intr-o expozitie la Bruxelles

Expozitia Electrecord - Romania in Vinyl Covers, dedicata celei mai mari si mai vechi companii de .

Istoria celei mai vechi case de discuri din Romania, intr-o expozitie la Bruxelles

Expozitia Electrecord - Romania in Vinyl Covers, dedicata celei mai mari si mai vechi companii de .

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

Noul transplant de inima din Romania iti reda increderea in medicii de la noi

Majoritatea persoanelor importante din Romania opteaza pentru interventii chirurgicale efectuate in afara tarii, dar cel putin cand vine vorba de transplanturi de cord, se pare ca avem o echipa foarte capabila. Pe parcursul zilei de ieri, a avut loc in Romania cel de-al saselea transplat de cord. Acesta a fost realizat la Targu Mures, iar .

Romania, printre cele mai cautate destinatii din lume in 2020. Pe ce loc ne plaseaza Airbnb si cum este descrisa tara noastra

Romania se afla printre cele mai cautate destinatii turistice de anul viitor, potrivit unui clasament efectuat de Airbnb in baza datelor privind rezervarile deja facute.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )