Libnet.ro
UNICEF

06:46

Istoria celei mai vechi case de discuri din Romania, intr-o expozitie la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Istoria celei mai vechi case de discuri din Romania, intr-o expozitie la Bruxelles

Expozitia Electrecord - Romania in Vinyl Covers, dedicata celei mai mari si mai vechi companii de . continuă pe România Liberă

Istoria celei mai vechi case de discuri din Romania, intr-o expozitie la Bruxelles

Expozitia Electrecord - Romania in Vinyl Covers, dedicata celei mai mari si mai vechi companii de .

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E.

BBC: Nivelul de violenta a hotilor de lemne din Romania a atins cote alarmante. Doi padurari ucisi in decurs de o luna

Mafia responsabila de jaful din padurile Romaniei a ajuns in atentia presei internationale, dupa ce un al doilea padurar a fost ucis de hotii de lemne in mai putin de o luna. BBC News noteaza ca Romania detine mai bine de jumatate din padurile vechi ale Europei, un ecosistem extrem de valoros pentru diverse specii de animale. Jurnalistii atrag atentia ca nivelul de violenta la care sunt dispusi sa recurga hotii este alarmant.

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei.

Bosch - printre cei mai doriti angajatori din Romania

Bosch este unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de o companie specializata in solutii de recrutare si brand de angajator. Bosch ocupa locul sase la nivel national in topul celor mai doriti angajatori, realizat de Catalyst Solutions in 2019, in crestere cu 19 pozitii fata de anul 2015 si cu patru pozitii fata de anul trecut. Conform studiului, compania este prima optiune pentru inginerii din Cluj si a doua optiune pentru candidatii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupa locul al doilea in preferintele candidatilor vorbitori de limbi straine din zona de vest a tarii.

Vanzarea companiei-mama a Pro TV, CME, catre grupul ceh PPF e pe cale sa se incheie - publicatii cehe si bulgare Detalii despre rezultatele afacerii din Romania, sub impactul OUG 114

Grupul de investitii PPF, detinut de cel mai bogat om de afaceri ceh, Petr Kellner, este pe cale sa incheie negocierile pentru cumpararea pachetului majoritar in Central European Media Enterprises - CME, compania-mama a Pro TV - de la conglomeratul american ATT, potrivit Reuters, care citeaza publicatii din Cehia si Bulgaria. Plus: Ce spune CME despre rezultatele din Romania si cat a castigat Pro TV din publicitate si tarife aplicate cablistilor, in trimestrul al treilea.

Ela Craciun lanseaza 12 luni fara griji, cartea considerata abecedarul mamicilor din Romania

Dupa succesul primului volum, 9 luni fara griji, lansat in luna mai, ce a oferit raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari despre sarcina, Ela Craciun va lansa, in data de 9 noiembrie, cea de-a doua carte a sa, intitulata 12 luni fara griji.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )