Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania, al treilea cel mai mare producator de gaze din Europa

Adevărul Adevărul,
Romania, al treilea cel mai mare producator de gaze din Europa

Romania s-a situat anul trecut pe locul al treilea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste productia de gaze naturale, cu 9,5 miliarde de metri cubi, potrivit raportului realizat de compania britanica BP la nivel mondial. continuă pe Adevărul

Angajatii din administratia publica au al treilea cel mai mare salariu net sectorial din Romania, de 4.792 lei

Salariul mediu net din administratia publica a fost de 4. 792 lei in luna mai 2019, al treilea cel mai mare salariu sectorial din Romania dupa cel al intermedierilor financiare si asigurari 5. 829 lei) si IT 5. 585 lei), arata datele Institutului National de Statistica analizate de economistul Iancu Guda.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

Cel mai mare lant de benzinarii vrea sa reduca emisiile de carbon

Cel mai mare lant de benzinarii din Romania vrea sa reduca emisiile de carbon rezultate in urma actiunilor derulate in cadrul companiei cu 19% pana in 2025 fata de 2010) si sa micsoreze intensitatea de carbon din portofoliul sau de produse cu 4% pana in 2025 comparativ cu 2010).

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa

Un proiect pentru constructia celui mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa pana in 2040 .

Peste 1.500 de turisti, asteptati la Saptamana Haferland, cel mai mare festival dedicat promovarii culturii sasesti

Festivalul Saptamana Haferland, eveniment dedicat promovarii culturii sasesti din Transilvania, se va desfasura, incepand de joi si pana pe 30 iulie, in zece localitati din zona cuprinsa intre Rupea si Sighisoara, denumita Tara Ovazului.

Fata mai putin cunoscuta a Dacia: Mediul economic nu poate creste

Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Si acest statut vine cu un bagaj insemnat de alte caracteristici. Despre cateva dintre acestea a vorbit Christophe Dridi, director general.

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute dinCaracal. Barbatul retinut vineri e suspectat ca a facut tot.

Deutsche Bank are cele mai mari pierderi trimestriale din ultimii patru ani

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, a inregistrat, in intervalul aprilie-iunie 2019, cea mai mare pierdere trimestriala din ultimii patru ani, pe fondul costurilor generate de planul de restructurare.

BP: Romania a fost anul trecut al treilea producator de gaze din UE

Romania s-a situat anul trecut pe locul al treilea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste productia de gaze naturale, cu 9,5 miliarde de metri cubi, potrivit raportului realizat de compania britanica BP la nivel mondial.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )