Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare lant de benzinarii vrea sa reduca emisiile de carbon

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare lant de benzinarii vrea sa reduca emisiile de carbon

Cel mai mare lant de benzinarii din Romania vrea sa reduca emisiile de carbon rezultate in urma actiunilor derulate in cadrul companiei cu 19% pana in 2025 fata de 2010) si sa micsoreze intensitatea de carbon din portofoliul sau de produse cu 4% pana in 2025 comparativ cu 2010). continuă pe Adevărul

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

Angajatii din administratia publica au al treilea cel mai mare salariu net sectorial din Romania, de 4.792 lei

Salariul mediu net din administratia publica a fost de 4. 792 lei in luna mai 2019, al treilea cel mai mare salariu sectorial din Romania dupa cel al intermedierilor financiare si asigurari 5. 829 lei) si IT 5. 585 lei), arata datele Institutului National de Statistica analizate de economistul Iancu Guda.

Peste 1.500 de turisti, asteptati la Saptamana Haferland, cel mai mare festival dedicat promovarii culturii sasesti

Festivalul Saptamana Haferland, eveniment dedicat promovarii culturii sasesti din Transilvania, se va desfasura, incepand de joi si pana pe 30 iulie, in zece localitati din zona cuprinsa intre Rupea si Sighisoara, denumita Tara Ovazului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

Romania, al treilea cel mai mare producator de gaze din Europa

Romania s-a situat anul trecut pe locul al treilea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste productia de gaze naturale, cu 9,5 miliarde de metri cubi, potrivit raportului realizat de compania britanica BP la nivel mondial.

Dancila, replica pentru presedinte, pe Facebook: Iohannis a aparut tarziu si a vorbit degeaba. N-a inteles ca miza e mai mare decat el E lipsit de empatie

Premierul Viorica Dancila a scris duminica seara, pe Facebook, ca s-a asteptat de la Klaus Iohannis la o declaratie in care sa transmita masuri clare, precizand ca seful statului a aparut tarziu si a vorbit degeaba. Presedintele PSD a mai spus ca seful statului nu a inteles ca miza e mai mare decat persoana lui.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

Spaima criminalilor si a hotilor. Povestea comisarului Alimanescu, cel mai dur politist din istoria Romaniei

Eugen Alimanescu e cunoscut drept cel mai dur politist din istoria Romaniei. Tehnicile sale erau controversate, dar a ramas in memoria colectiva drept un justitiar feroce, spaima criminalilor si a hotilor si poreclit Comisarul de Fier sau Invincibilul. Comisarul Eugen Alimanescu s-a facut cunoscut dupa Al Doilea Razboi Mondial. La acea vreme, in Bucuresti .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )