Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un grup detinut de cele mai mari fonduri de investitii din lume iese din Romania, odata cu vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu

Adevărul Adevărul,
Un grup detinut de cele mai mari fonduri de investitii din lume iese din Romania, odata cu vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu

Grupul australian Cromwell Property Group, cu actionari precum BlackRock si Vanguard, cei mai puternici manageri de active din lume, iese de pe piata imobiliara din Romania, prin vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu catre dezvoltatorul si administrator de parcuri industriale si logistice CTP. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari comenzi date de Black Friday 2020 la eMAG si din ce orase au fost facute

Dupa primele 4 ore de Black Friday 2020 la eMAG, valoarea totala a comenzilor a depasit 350 de milioane de lei, fiind vandute aproape 860. 000 de produse. Topul celor mai mari valori inregistrate pe o comanda este condus de catre cea plasata de o.

Eurostat: Spania si Romania au avut cele mai mari scaderi economice in trimestrul 3

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate vineri Eurostat.

Reduceri MARI la zboruri Wizz Air

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, a anuntat pentru astazi si maine reduceri de pana la 30% pentru zboruri selectate. Promotia este valabila pentru toti clientii pana pe 14 noiembrie la ora 23:59), calatoriile putand avea.

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

IN URMA VANZARII FARMACIILOR CATRE HELPNET Farmaceutica Remedia - profit de 36,4 milioane lei, fata de cele 1,6 milioane lei din ianuarie-septembrie 2019

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat, pentru primele trei trimestre ale anului curent, venituri din exploatare de 372,32 milioane de lei, cu 13,2% mai mari decat cele din primele noua luni ale anului trecut si un profit net de 36,47 milioane de lei, cu mult peste cel din perioada ianuarie-septembrie 2019, de 1,62 milioane de lei, se arata in raportului companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti .

Grupul Digi a inregistrat venituri mai mari cu 8,7% in primele noua luni ale anului

Grupul Digi a inregistrat venituri mai mari cu 8,7% in primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, pana la 950,6 milioane de euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Horoscop 17 noiembrie 2020. Zodia care azi va lua cele mai bune decizii pentru viitorul ei

Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020. Saptamana incepe cu un aspect tensionat de careu trasat de Venus din Balanta la Jupiter din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn tind sa aiba prea multa incredere in persoanele nepotrivite. Horoscop, marti, 17 noiembrie 2020 Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 8, 23 si 44. Culorile care va .

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )