Libnet.ro
UNICEF

13:30

Top 3 cele mai cumparate produse cosmetice vara

Adevărul Adevărul,
Top 3 cele mai cumparate produse cosmetice vara

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii este de 400 de lei TVA inclusa), printre produsele achizitionate cel mai des numarandu-se, pe langa cosmetice, si produse de igiena orala si cele de curatenie pentru uz casnic. continuă pe Adevărul

Utile: Proteine din vegetale. Cele mai bune surse daca nu vrei sa consumi carne; Uite ce patesti daca nu te hidratezi; Iata cum poti dormi mai usor in noptile caniculare de vara

Limentul care previne atacul vascular cerebral. Iata cele mai bune motive pentru care este bine sa consumati curmale zilnic. Sunt foarte bogate in fier. Avem nevoie de fier, pentru ca asa este stimulata productia. Vaccin antigripal creat artificial, mai bun decat cele de pe piata. Cum functioneaza aplicatia care l-a produs. O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Flinders din Autralia a creat un soft.

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te .

Cele mai frumoase sate din Maramures: locuri de vis pe care trebuie sa le vizitati macar o data

Pentru cei care vor sa descopere zonele fermecatoare ale Romaniei, propunem o lista cu cele mai frumoase sate din Maramures, care au ajuns celebre in intreaga lume.

Cui doreste sa ofere Firea unul dintre cele mai valoroase terenuri din tara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, insista sa desfiinteze Depoul Victoria si sa transfere terenul Societatii de Transport Bucuresti STB). in prezent, terenul Depoului Victoria este unul dintre cele mai valoroase din tara. Reprezentantii STB nu au dezvaluit cum vor folosi suprafata de teren in cazul in care o vor primi.

Top 5 alimente cele mai eficiente impotriva celulitei

Celulita este un proces de inflamatie din organism si este rezultatul mai multor factori. Mai toate femeile au celulita, ca sa nu spun toate si sa exclud vreun accident genetic pe care nu l-am vazut eu,.

Digi iti da cele mai scumpe telefoane la pret de tigari: cum le iei?

Grupul Digi |RCS-RDS a profitat de aceasta vara mai bine decat oricare alt operator. Astfel, a venit cu o oferta la portare care sigur te face sa iei in calcul sa schimbi operatorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )