Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Playtech Playtech,
Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te . continuă pe Playtech

Cele mai frumoase sate din Maramures: locuri de vis pe care trebuie sa le vizitati macar o data

Pentru cei care vor sa descopere zonele fermecatoare ale Romaniei, propunem o lista cu cele mai frumoase sate din Maramures, care au ajuns celebre in intreaga lume.

Cele mai frumoase fotografii din 2019 facute cu iPhone

Aceste fotografii facute cu diferite modele de iPhone iti arata ca nu ai nevoie de un aparat performant pentru niste imagini de calitate. Calitatea camerelor de pe iPhone-uri din ultimii ani a.

Cui doreste sa ofere Firea unul dintre cele mai valoroase terenuri din tara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, insista sa desfiinteze Depoul Victoria si sa transfere terenul Societatii de Transport Bucuresti STB). in prezent, terenul Depoului Victoria este unul dintre cele mai valoroase din tara. Reprezentantii STB nu au dezvaluit cum vor folosi suprafata de teren in cazul in care o vor primi.

Cele mai vizionate filme ale momentului. Ce ar trebui sa alegem sa urmarim la cinematograf

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Lion King. Dupa celebra animatie Disney, apare si.

Una dintre cele mai mari banci din Spania, cercetata pentru spionaj: Telefoanele mai multor politicieni si jurnalisti erau interceptate

Procurorii anticoruptie spanioli au cerut anchetarea Banco Bilbao Vizcaya Argentaria BBVA), a doua mare banca din Spania, intr-un caz de spionaj si coruptie in afaceri.

Top anecdote celebre din istorie: Pe aici nu se trece, Arme! Arme! Dati-mi arme!

Expresii si anecdote ramase in istorie carora nu multi le stiu dedesubtul. intamplarire lor sunt mai putin cunoscute decat cuvintele rostite. Ce personaje au afirmat vorbele istorice? Top anecdote si replici celebre Sigur ai mai auzit replicile acestea, dar nu stiai cine l-a rostit prima oara si in ce context. Iata un top al celor .

Ce salariu are un vatman, in Romania, si de ce se spune ca este una dintre cele mai periculoase meserii

Unii cred ca ar fi o meserie banoasa, altii spun ca ar fi stresanta. Cat este salariul unui vatman si la cat poate ajunge remuneratia lui lunara pentru serviciile prestate, dar si care este programul de munca, toate acestea in materialul de mai jos. UPDATE: Dupa incidentul din Capitala in care un tramvai a impins .

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane. Interlopii romani au trimis ilegal in America pe la granita cu Mexic sute de persoane printre.

Berbeceanu, dupa crima din Caracal: Aia care au promovat incompetenti in cele mai importante functii din stat au sarit primii sa ceara demisii

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul comandant al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate in Alba, ataca dur liderii politici ai statului roman, intr-un mesaj publicat pe Facebook, dupa crima abominabila din Caracal.

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )