Libnet.ro
UNICEF

05:30

Top 5 alimente cele mai eficiente impotriva celulitei

B1 B1,
Top 5 alimente cele mai eficiente impotriva celulitei

Celulita este un proces de inflamatie din organism si este rezultatul mai multor factori. Mai toate femeile au celulita, ca sa nu spun toate si sa exclud vreun accident genetic pe care nu l-am vazut eu,. continuă pe B1

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de .

Ce salariu are un vatman, in Romania, si de ce se spune ca este una dintre cele mai periculoase meserii

Unii cred ca ar fi o meserie banoasa, altii spun ca ar fi stresanta. Cat este salariul unui vatman si la cat poate ajunge remuneratia lui lunara pentru serviciile prestate, dar si care este programul de munca, toate acestea in materialul de mai jos. UPDATE: Dupa incidentul din Capitala in care un tramvai a impins .

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane. Interlopii romani au trimis ilegal in America pe la granita cu Mexic sute de persoane printre.

Cele mai vizionate filme ale momentului. Ce ar trebui sa alegem sa urmarim la cinematograf

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Lion King. Dupa celebra animatie Disney, apare si.

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Si-a ales una dintre cele mai grele meserii

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Daria si-a actualizat contul personal de Facebook, unde a anuntat ca a a fost admisa la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tanara este pasionata de teatru si modeling, dar si-a ales una dintre cele mai grele meserii. Fiica lui Catalin Crisan a .

FOTO: 5 cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Bruce Willis, Nicole Kidman, Nicolas Sarcozy, printre veteranii relatiilor stabile

Exista fericire si longevitate pentru cuplurile de la Hollywood! Staruri celebre se bucura de povesti de dragoste, care dureaza de mai bine de un deceniu, si nu dau vreun semn ca lucrurile s-ar schimba pentru in acest sens. Bruce Willis, Nicole Kidman sau Nicolas Sarcozy sunt doar cateva nume celebre care au dovedit ca detin .

Cele mai importante criterii pentru alegerea hainelor de blana naturala

Alese in mod oficial drept reginele iernii, cele mai frumoase modele de haine de blana naturala, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor. Oare care este materialul care a reusit sa traverseze epocile,.

Caldura sufocanta in Europa. Care sunt tarile care au trait cele mai fierbinti zile din istorie

Europa fierbe. Belgia, Olanda si Germania au trait cele mai fierbinti zile din istorie, iar ce e mai rau inca nu a venit. Belgia a declarat cod rosu de caldura pentru toata tara, o masura fara precedent.

Deutsche Bank are cele mai mari pierderi trimestriale din ultimii patru ani

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, a inregistrat, in intervalul aprilie-iunie 2019, cea mai mare pierdere trimestriala din ultimii patru ani, pe fondul costurilor generate de planul de restructurare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )