Libnet.ro
UNICEF

05:00

PRIMA CASA 2020. Anunt-soc facut de ministrul de Finante, Florin Citu, la Antena 3

Antena3 Antena3,
PRIMA CASA 2020. Anunt-soc facut de ministrul de Finante, Florin Citu, la Antena 3

Viitorul programului Prima Casa pare incert. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga noul ministru de Finante, Florin Citu, in direct la Antena 3, in emisiunea Income, realizata de Maria. continuă pe Antena3

Ce viitor are Programul Prima Casa. Ministrul de Finante: Facem o analiza, voi vedea care va mai ramane in picioare sau nu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat sambata ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza pentru a vedea daca functioneaza, iar in urma concluziilor va decide care va mai ramane in picioare sau nu.

Se inchide Prima Casa? Citu: Dupa ce facem o analiza, vedem ce programe mai raman in picioare sau nu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie, o casa ca nu este interesant pentru liberali, transmite Mediafax.

Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie,.

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta listarea a 20% din actiunile CEC la bursa

Aproximativ 20% din actiunile CEC Bank vor fi listate pe bursa intr-un termen de circa un an, argumentul fiind unul foarte simplu: transparenta si guvernanta corporativa, a anuntat, joi seara, ministrul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, la Antena 3: Ar putea urma disponibilizari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, la Antena 3, ca ar putea urma disponibilizari. Vom vedea. Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca.

Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca lui Putin. Nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de Finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Europa Libera: Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca ruseasca de investitii, nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Ministrul de Finante promite rambursarea TVA pana la finalul anului

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca pana la sfarsitul acestui an companiile care au raport favorabil pentru returnarea TVA isi vor primi banii. Nu este normal ca sectorul privat sa sustina iresponsabilitatea guvernului precedent, sustine el, potrivit News. ro.

Gabriela Firea il acuza pe ministrul de Finante ca la rectificarea bugetara a impartit banii pe criterii politice: Ne vom apara si in instanta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il acuza pe ministrul Finantelor, Florin Citu, ca la rectificarea bugetara a impartit banii pe criterii politice. Acesta ii cere ministrului sa nu abuzeze de functie si ameninta ca va merge in instanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )