Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Finantelor, Florin Citu, la Antena 3: Ar putea urma disponibilizari

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, Florin Citu, la Antena 3: Ar putea urma disponibilizari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, la Antena 3, ca ar putea urma disponibilizari. Vom vedea. Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Ministrul Finantelor: Se lucreaza la amendarea OUG 114 si o solutie va fi anuntata zilele urmatoare

In prezent Guvernul lucreaza la amendarea OUG 1142018 si o solutie va fi anuntata de premierul Ludovic Orban zilele urmatoare, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu, la Digi 24.

Florin Citu, la Antena 3: Contributiile sunt foarte mari in Romania. Vor exista unele relaxari fiscale, dar nu acum

Ministrul finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca multe dintre masurile pe care a anuntat ca le va implementa vor mai fi amanate. Potrivit ministrului, contributiile sociale sunt foarte.

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

Florin Citu: Vom comunica din timp cu bancile iar politica fiscala nu va mai fi una pro-ciclica

Ministerul Finantelor va comunica din timp cu bancherii de investitii privind posibile schimbari de politici ca sa nu mai fie surprize in pietele financiare, iar politica fiscala nu va mai fi pro-ciclica in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu, la Digi 24.

PRIMA CASA 2020. Anunt-soc facut de ministrul de Finante, Florin Citu, la Antena 3

Viitorul programului Prima Casa pare incert. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga noul ministru de Finante, Florin Citu, in direct la Antena 3, in emisiunea Income, realizata de Maria.

Florin Citu, despre deficitul bugetar: Ministerul Finantelor a imprumutat azi 332 de milioane de euro. Bugetul nu avea bani de pensii si salarii pentru foarte multe ministere (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Ministerul pe care il conduce s-a imprumutat cu 332 de milioane de euro pentru a acoperi deficitul lasat.

Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie,.

Florin Citu ii raspunde Olgutei Vasilescu: Noi nu suntem ticalosi Cum sa faci asa ceva? Cum sa-ti bati joc de oameni si de companii?

Ministrul Finantelor, Florin Citu, i-a dat replica fostului ministru PSD Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta acul Guvernul Orban de cheltuieli iresponsabile. Noi nu suntem ticalosi, noi nu vrem sa aruncam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )