Libnet.ro
UNICEF

19:45

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,07%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,07% potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,09%, valoare inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,07%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,08%, fata de 3,09%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Drum modernizat cu trei luni mai devreme fata de termenul prevazut

Lucrarile de modernizare a 4,5 km de drum judetean DJ 672C) de pe raza comunei Runcu au fost finalizate si receptionate, ieri, cu trei luni mai devreme fata de termenul stabilit in contract.

Durere fara margini pentru Corina Chiriac: in trei luni i-au MURIT doi fosti iubiti!

Vestea mortii cantaretului ceh Karel Gott 80 ani) a intristat, marti, o lume intreaga. Putini stiu insa ca a fost o zi neagra si pentru Corina Chiriac, care s-a vazut, pentru a doua oara in trei luni,.

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

Tanarul care a furat o suma uriasa din casa primarului Mircea Costa a fost prins dupa trei luni de politisti

Politistii l-au retinut pe tanarul care a spart casa primarului comunei Cerbal, de unde a furat o suma importanta.

A dat in mintea copiilor. Un tanar a furat o trotineta electrica, iar politistii au avut nevoie de trei luni ca sa il prinda

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru furt dupa ce a sustras o trotineta din fata unei firme din Braila. Oamenii legii au nevoie de cateva luni ca sa il identifice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )