Libnet.ro
UNICEF

16:30

Companiile japoneze din China sunt grav afectate de criza diplomatica dintre cele doua state. Panasonic si Canon si-au inchis temporar fabricile

Hotnews Hotnews,
Companiile japoneze din China sunt grav afectate de criza diplomatica dintre cele doua state. Panasonic si Canon si-au inchis temporar fabricile

Cateva dintre cele mai mari companii japoneze care activeaza in China si-au inchis temporar fabricile si reprezentantele din cauza protestelor dure care au avut loc in week-end in legatura cu un grup de insule revendicate de ambele parti. Canon si Panasonic au anuntat ca isi inchid temporar uzinele pentru ca lucratorii sa nu fie in pericol, insa de suferit au avut si alte sectoaare ale industriei. continuă pe Hotnews

O banca de top din China vrea sa investeasca 15 miliarde de dolari in Europa

Una dintre cele mai puternice banci din China se pregateste pentru cea mai mare achizitie internationala din istoria tarii si se orienteaza catre posibile tinte in Europa, informeaza CNN. China Construction.

Computerele din China se livreaza direct cu virus. Vezi ce a descoperit Microsoft

Cercetatorii Microsoft au descoperit ca mai multe calculatoare noi achizitionate din China se livreaza direct cu malware instalat in sistemul de operare. Microsoft a achizitionat 20 de calculatoare in diferite.

Companiile japoneze reactioneaza la protestele din China. Canon inchide trei fabrici

Canon Inc. , producatorul japonez de electronice a anuntat ca se pregateste sa suspende operatiunile la trei din cele patru fabrici pe care le detine in China, ca urmare a protestelor anti-nipone din aceasta.

Ce au in comun autostrada suspendata a primarului Oprescu, metroul din China si criza financiara

Primarul General, Sorin Oprescu, s-a intalnit in urma cu doua zile cu reprezentantii firmei de constructii China Communication Constructions Company Limited pentru a le prezenta proiectul inelului median autostrada suspendata) in vederea obtinerii unei finantari de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Intrucat nu sunt bani la bugetul local n. r. - bugetul primariei pe anul 2012 este de circa 1 miliard euro), edilul sef a declarat ca doreste sa faca autostrada suspendata in parteneriat public privat, urmand ca partenerul privat sa-si recupereze banii ulterior, nu se stie exact cum. Reprezentantii companiei au declarat ca vor analiza documentatia primita de la primarul Oprescu. Daca in Romania autoritatile inca mai spera ca marile proiecte gigant de infrastructura sa constituie un motor pentru economia aflata in criza, in China strategia s-a dovedit un esec acolo unde nu au existat proiectii economice solide. Guvernul si companiile private au pompat sume uriase in proiecte in dezvoltarea retelei de metrou, chiar si acolo unde nu era justificat, banii scosi din vanzarea biletelor nefiind suficienti nici macar pentru plata dobanzilor la credite. Rezultat: falimentul. Vezi cum s-au dus pe apa sambetei o investitie de sute de miliarde de euro si ce riscuri presupun proiectele gigant de infrastructura.

Companii japoneze importante isi inchid fabricile din China

Companii japoneze importante si-au inchis temporar, luni, fabricile din China si le-au transmis muncitorilor expati care lucreaza la acestea sa ramana in case, in urma protestelor violente care au avut loc in.

Companii japoneze importante isi inchid fabricile din China

Companii japoneze importante si-au inchis temporar, luni, fabricile din China si le-au transmis muncitorilor expati care lucreaza la acestea sa ramana in case, in urma protestelor violente care au avut loc in.

Canon si Panasonic au anuntat ca isi vor suspenda activitatea din China

Mai multe companii importante, printre care Canon si Panasonic au anuntat ca in perioada urmatoare isi vor suspenda activitatea de la fabricile din China din cauza ca se tem pentru siguranta angajatilor lor, transmite presa internationala.

Mai multe banci din SUA sunt investigate pentru spalare de bani

Mai multe banci americane, printre care JP Morgan si Bank of America, sunt investigate in Statele Unite pentru spalare de bani folositi in traficul de droguri si activitati teroriste, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Deloitte Tax: Importurile de bioetanol din SUA sunt supuse inregistrarii in UE

Comisia Europeana ar putea impune autoritatilor vamale din statele membre sa inregistreze importurile de bioetanol provenite din SUA, in urma plangerii depuse de Asociatia Producatorilor Europeni de Etanol Regenerabil ePure), se arata intr-un comunicat de presa trimis de catre Deloitte Tax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )