Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. La cat a ajuns indicele IRCC

Antena3 Antena3,
Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. La cat a ajuns indicele IRCC

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. Banca Nationala a anuntat luni noua valoarea indicelui in functie de care se calculeaza ratele. Indicele de referinta pentru creditele. continuă pe Antena3

ATENTIE, ROMANI! BNR a facut ANUNTUL! Cei cu credite in lei...

E oficial! De acum, romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. BOMBA iN CAZUL ELODIA! SCHELETUL A FOST GASIT iN SFARSIT! CE A PUTUT SA-I FACA CIOACA! GALERIE FOTO) Indicele in functie.

Presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-bancari: Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor va creste in 2019 si 2020

Trendul ascendent al Indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) va continua anul acesta si in 2020 intr-un ritm mult mai impredictibil si mai fluctuant decat o face ROBOR-ul, a declarat luni, pentru Agerpres, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), Iancu Guda. El a mai spus ca frecventa unor evenimente negative si probabilitatea lor creste pe masura ce escaladeaza tensiunile comerciale dintre SUA si China, Germania fiind pe punctul de a intra in recesiune, iar productia industriala din majoritatea tarilor inregistreaza minime istorice.

Indicele pentru creditele de consum a ajuns aproape de nivelul ROBOR

Indicele pentru creditele de consum a ajuns aproape de nivelul ROBOR. Banca Nationala anunta luni noua valoare trimestriala a indicelui in functie de care se calculeaza ratele romanilor pentru creditele in.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua.

Vesti proaste pentru soferi: Un plin de carburnat costa mai mult cu 23 de lei, fata de inceputul anului (VIDEO)

Preturi mai mari la pompa din aceasta luna! Un plin de carburant costa acum mai mult cu 23 de lei, in medie, fata de inceputul anului. Cel mai mult a crescut pretul motorinei standard, care se vinde cu ap.

Corina Cretu cere autoritatilor de la Bucuresti sa nu intarzie si mai mult procesul de formare a noii Comisii Europene

Europarlamentarul Corina Cretu, fost comisar european, face apel catre autoritatile romane sa faciliteze constituirea cat mai rapida a Comisiei Europene, pentru a putea fi reluate negocierile pentru viitorul Cadru Financiar Multianual al Uniunii Europene, in contextul respingerii candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Ea cere autoritatilor de la Bucuresti sa nu intarzie si mai mult procesul de formare a noii Comisii Europene, spunand ca, dincolo de poli amentul european tica, e vorba despre oameni si despre responsabilitatea fata de cetateni.

Probleme din ce in ce mai mari pentru Alexandru Cumpanasu. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat din functie

Alexandru Cumpanasu are probleme din ce in ce mai mari. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat din functia de vicepresedinte. Fundatia Colegiului National de Aparare l-a suspendat pe Alexandru Cumpanasu din functie Unde dai si unde crapa? Alexandru Cumpanasu, acum in plina ascensiune, a dat pe o parte si a pierdut pe alta. Fundatia .

S-A DECIS! Se mai SCHIMBA ORA, in ROMANIA?! Toata lumea ASTEPTA ACEASTA VESTE

E oficial! Se schimba din nou ora. Din pacate, multa lume e afectata din aceasta cauza! De la finalul lui octombrie, romanii vor dormi mai mult cu o ora! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de.

EXCLUSIV Cati romani au sunat abuziv la 112 de mai mult de doua ori in primele opt luni din acest an si cate amenzi a dat Politia

Peste 921. 000 de apeluri la 112 au fost clasificate drept abuzive in primele opt luni din acest an, iar dintre acestea 658. 920 de apeluri au fost initiate de catre persoane care au mai apelat Serviciul de urgenta 112 de cel putin doua ori in aceasta perioada, a precizat pentru HotNews. ro Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Constatarea contraventiilor si aplicarea amenzilor in urma alertarii false a echipajelor de interventie se fac insa de catre persoanele imputernicite din MAI. Vezi in articol cate amenzi a aplicat Politia pentru apelurile false ori abuzive la 112 in acest an.

CHEFI LA CUTITE. Sosia lui chef Florin Dumitrescu intra in showul culinar: Este mai creativ, pentru ca este tanar (FOTO)

Forta si avantul varstei il vor aduce luni, de la 20:00, in platoul Chefi la cutite pe Robert Andronic, un baiat de 13 ani, dornic sa obtina cutitele juratilor. Juniorul va incerca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )