Libnet.ro
UNICEF

05:45

S-A DECIS! Se mai SCHIMBA ORA, in ROMANIA?! Toata lumea ASTEPTA ACEASTA VESTE

B1 B1,
S-A DECIS! Se mai SCHIMBA ORA, in ROMANIA?! Toata lumea ASTEPTA ACEASTA VESTE

E oficial! Se schimba din nou ora. Din pacate, multa lume e afectata din aceasta cauza! De la finalul lui octombrie, romanii vor dormi mai mult cu o ora! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de. continuă pe B1

Se mai SCHIMBA ORA?! DECIZIA pe care toti ROMANII TREBUIE SA O AFLE! Informatia a fost CONFIRMATA

Gata! S-a decis! Se schimba din nou ora, desi multa lume e afectata din aceasta cauza! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE.

Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Smiley, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai momentului din Romania, a vorbit, intr-un interviu, despre biserica si credinta. Juratul de la Vocea Romaniei de pe PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu. Ce spune Smiley despre biserica si credinta Smiley, cantaret, compozitor si producator muzical, membru al juriului Vocea .

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarei PRO TV nu i-a venit sa creada

Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV Andreea Esca, a surprins pe toata lumea cu aparitia sa din cadrul unui eveniment desfasurat recent, care promoveaza, intr-o forma, binele. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea Alexia Eram impresioneaza de fel cu tinutele sale atunci cand paseste la un eveniment fie monden, fie caritabil, .

Rona Hartner, anuntul pe care il astepta toata lumea. A vrut sa se afle de la ea

Rona Hartner a facut un anunt asteptat de toata lumea. Vedeta a vrut ca fanii ei sa afle toate detaliile evenimentului de la ea. Rona Hartner, anuntul pe care il astepta toata lumea Rona Hartner a ramas pozitiva, chiar daca a trecut printr-o operatie dificila, dupa ce medicii i-au descoperit o tumora la colon. Cantareata .

Efectele teribilei crime de la Gura Sutii: Toata lumea e speriata acum. Elevilor le e frica sa mai vina singuri la scoala, sunt consiliati de psihologi

Moartea violenta a fetitei de 11 ani, din Gura Sutii, eleva in vlasa a V-a, a creat panica in comunitatea mica din Dambovita, printre elevi si parinti. Oamenii se tem sa-si mai lase copiii singuri la scoala, iar cei mici sunt consiliati psihologic pentru a trece peste momentul cumplit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )