Libnet.ro
UNICEF

14:45

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

COMUNICAT DE PRESA: Asociatia Brokerilor solicita A.S.F. sa restabileasca increderea in piata de capital din Romania

Asociatia Brokerilor din piata de capital a solicitat, recent, Autoritatii de Supraveghere Financiara A. ) sa investigheze situatiile cu care se confrunta in aceste zile piata de capital, situatii neclare, confuze si anormale pentru o piata care ar trebui sa asigure investitorilor protectie din partea A.

Piata auto din Romania in aprilie 2020, minus 50%, din cauza COVID-19

Inmatricularile de masini noi au suferit o lovitura puternica in Aprilie 2020, fata de aceeasi luna a anului 2019, declinul fiind de 50,28%. S-au inmatriculat 4. 321 automobile noi in Aprilie 2020, fata de 8. 691 unitati in Aprilie 2019. in judete precum Botosani BT), Hunedoara HD) si Suceava n-a fost inmatriculata nicio masina noua in luna Aprilie 2020, iar in Ialomita un singur automobil nou. Toate acestea sunt efecte directe ale pandemiei COVID-19.

Superbet ofera sprijin pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

Echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19, a anuntat luni grupul.

Superbet - echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO- Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Primul studiu din Romania privind dinamica imunitatii dobandita natural pentru COVID 19 va fi realizat de MedLife, Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina

MedLife va demara impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina primul studiu din Romania privind dinamica imunitatii dobandita natural pentru COVID 19. Studiul se va derula pe pacienti internati in cele 2 spitale, care au fost confirmati pozitiv prin testul RT PCR. Din punct de vedere metodologie, se vor utiliza 2 metode serologice pentru detectarea anticorpilor, Chemiluminiscenta si ELISA.

Sindalimenta, apel la unitate adresat agricultorilor si producatorilor de alimente din Romania

Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara - Sindalimenta lanseaza un apel la unitate adresat agricultorilor si producatorilor de alimente din Romania si cere luarea unor masuri de sprijin pentru sectoarele din agricultura afectate de seceta si pandemia de coronavirus, conform unui comunicat al organizatiei.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit la 107 ani. Iata ulimele imagini in care apare varstnica (FOTO)

Cea mai batrana femeie din Romania, Maria Ana Morariu pe numele sau a murit sambata seara la varsta de 107 ani. Femeia era internata intr-un azil de batrani din Gherla, relateaza Cluj24. ro. Tanti Mitzi.

Experienta primului medic din Romania care s-ar fi vaccinat impotriva COVID-19. Cat de eficient este antidotul si unde a fost produs

Doctorul Virgil Paunescu se declara prima persoana vaccinata impotriva noului coronavirus din Romania, cu un antidot produs chiar de o echipa de cercetatori pe care o coordona. Potrivit declaratie.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3057 seconds )