Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani pentru primariile care vor sa modernizeze sau sa infiinteze sisteme centralizate de incalzire

Adevărul Adevărul,
Bani pentru primariile care vor sa modernizeze sau sa infiinteze sisteme centralizate de incalzire

Unitatile administrativ-teritoriale UAT) pot trimite, pana la 31 martie 2020, la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) solicitari de finantare pentru proiecte de reabilitare, modernizare sau infiintarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica a localitatilor. continuă pe Adevărul

Bani pentru primariile care vor sa modernizeze sau sa infiinteze sisteme centralizate de incalzire

Unitatile administrativ-teritoriale UAT) pot trimite, pana la 31 martie 2020, la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) solicitari de finantare pentru proiecte de reabilitare, modernizare sau infiintarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica a localitatilor.

RAPORT: Bucurestiul ramane prima optiune pentru companiile care vor sa intre in Romania

Stocul de spatii moderne de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati, la finalul celui de-al treilea trimestru din 2019, in contextul unei populatii de 2,11 milioane de locuitori si al unei rate a somajului de 1,3%, potrivit raportului Romania Office Destinations, realizat de departamentul de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Petrica Matu Stoian, masina de peste 100.000 de euro. De unde a avut atatia bani pentru bolidul de lux

Petrica Matu Stoian este un artisti ce nu mai are nevoie de prezentare. Cantaretul de muzica populara a si facut turul televiziunilor, povestind amanunte din viata personala, unele mai bune, altele mai rele. Deoarece este unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica populara din Romania, se pare ca artistul nu duce deloc lipsa de .

Moscheea Albastra, deschisa pentru toti cei care vor sa participe la o rugaciune

Moscheea Mohammad Al Amin, cunoscuta si ca Moscheea Albastra, va fi deschisa tuturor celor care vor dori sa participe la o rugaciune, indiferent de confesiune.

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe drumuri publice. Guvernul Orban a lsant un proiect de OUG in dezbatere publica

Amenzile pentru persoanele care arunca gunoaie pe drumurile publice s-ar putea ridica la 6. 000 de lei, dupa cum arata un proiect de ordonanta de urgenta lansat, recent, in dezbatere publica, de catre Guvernul.

in cat timp se prescriu punctele de penalizare pentru soferii care au primit amenda. Ce spune Codul Rutier

Codul Rutier prevede ca soferilor care acumuleaza 15 puncte de penalizare li se suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile. Aceste puncte sunt anulate la implinirea termenului de 6 luni de la data constatarii contraventiei. Cod Rutier. in cat timp se prescriu punctele de penalizare Daca .

ZODIILE care vor avea un AN CUMPLIT, in 2020! VEZI daca si TU esti pe LISTA NEAGRA

Cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie in parte? Lucrurile se vor schimba la 180 de grade pentru unii nativi! MEGA VEDETA DIN ROMANIA, DEZBRACATA COMPLET: SI-A MANGAIATZONELE INTIME SI A INTRAT iN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )