Libnet.ro
UNICEF

14:45

Moscheea Albastra, deschisa pentru toti cei care vor sa participe la o rugaciune

Antena3 Antena3,
Moscheea Albastra, deschisa pentru toti cei care vor sa participe la o rugaciune

Moscheea Mohammad Al Amin, cunoscuta si ca Moscheea Albastra, va fi deschisa tuturor celor care vor dori sa participe la o rugaciune, indiferent de confesiune. continuă pe Antena3

Buletinul electronic sau pasaportul, obligatoriu pentru cei care vor sa calatoareasca in UE

Cartea electronica de identitate sau pasaportul sunt obligatorii pentru calatoria in UE din 3 august 2021, au explicat reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne. Cu actualele carti de identitate se va mai putea merge in Uniunea Europeana inca zece.

Gestul socant facut de Dani Otil pentru Anna Lesko. Toti cei din platou si-au acoperit ochii cand l-au vazut asa

Cu multi ani in urma, Dani Otil a vrut sa o impresioneze pe Anna Lesko. Gestul a fost socant, cel putin pentru ceva ce putea aparea pe sticla la acea vreme, tocmai de aceea a rezistat in timp, asa ca si astazi putem sa il mai aducem in discutie. Gest socant facut de Dani Otil .

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

DOCUMENT Cum vrea guvernul sa combata turismul electoral: Pot vota intr-o localitate doar cei care au resedinta acolo de cel putin trei luni

Guvernul Ludovic Orban a introdus, in proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi, pentru care-si asuma raspunderea, un alineat ce prevede ca pot vota intr-o localitate doar cei care au domiciliul acolo de cel putin trei luni, masura fiind luata pentru limitarea situatiilor de turism electoral. Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Dupa scrutinele din 2012 si 2016 s-a generat un profund val de nemultumire.

Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Noile carti de identitate electronice vor fi emise incepand cu data de 3 august 2021, a anuntat ministrul Afacerilor Interne. Dotate cu un cip care va permite autentificarea posesorului, noile documente vor putea fi folosite in paralel cu pasaportul pentru calatoriile in tarile membre UE.

ZODIILE care vor avea un AN CUMPLIT, in 2020! VEZI daca si TU esti pe LISTA NEAGRA

Cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie in parte? Lucrurile se vor schimba la 180 de grade pentru unii nativi! MEGA VEDETA DIN ROMANIA, DEZBRACATA COMPLET: SI-A MANGAIATZONELE INTIME SI A INTRAT iN.

Observatiile lui Ponta dupa ultima mutare a lui Orban: PNL a tras teapa USR si celor care vor alegeri in doua tururi

Victor Ponta sustine ca asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi poate fi o cacealma in conditiile in care adoptarea unei motiuni de cenzura, asteptata de liberali, ar face ca legea sa nu intre in vigoare. Mai mult, spune fostul premier, cum actul normativ nu prevede modificarea modalitatii de alegere a sefilor ce CJ doar inlocuim baronii PSD cu baronii PNL.

Ministerul Justitiei sustine interviurile pentru sefia DIICOT. Care sunt candidatii (LIVE - VIDEO)

Ministerul Justitiei incepe, vineri, interviurile pentru sefia DIICOT cu cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare. Candidatii sunt: Teodor Nita Ioana Bogdana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )