Libnet.ro
UNICEF

12:30

Licitatie de peste 310,7 milioane de lei: Spitalul Universitar din Bucuresti vrea sa cumpere materiale sanitare pentru un act medical sigur pentru pacienti

Hotnews Hotnews,
 Licitatie de peste 310,7 milioane de lei: Spitalul Universitar din Bucuresti vrea sa cumpere materiale sanitare pentru un act medical sigur pentru pacienti

'Exista numeroase cazuri de pacienti care au plecat din spitalele din Romania cu diverse infectii nosocomiale si nu numai, urmare unui act medical desfasurat in mediu nesteril. , se arata in caietul de sarcini al licitatiei demarate la sfarsitul lunii trecute de Spitalul Universitar din Bucuresti SUUB). Spitalul vrea sa incheie un acord-cadru impartit pe 15 loturi cu diverse materiale sanitare, pentru o perioada de 4 ani, cu maxim 3 firme, valoarea maxim estimata a acestui acord-cadru fiind de peste 310,7 milioane lei fara TVA). continuă pe Hotnews

APIA, plati de peste 136 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va efectua plati de peste 136 de milioane lei, pana pe 15 octombrie 2018, pentru mai multe scheme de plata, a anuntat, astazi, institutia.

Sorina Pintea, despre raportul privind Spitalul Universitar de Urgenta: Va fi trimis la Parchet

Raportul realizat in urma controlului care a avut loc la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti va fi trimis la Parchet, intrucat s-au constatat anumite aspecte de natura penala, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, informeaza.

Emanuel Ungureanu (USR): Asistenta care s-a sacrificat pentru binele nostru, abandonata de Ministerul Sanatatii. La Spitalul Universitar miroase a musamalizare a unor fapte grave

Asistenta care s-a sacrificat pentru binele nostru comun a fost abandonata de Ministerul Sanatatii si calaii sunt neatinsi datorita protectiei pe care o au in PSD, afirma deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Emanuel Ungureanu adauga ca Miroase ingrozitor la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a coruptie, ticalosie si musamalizare a unor fapte grave! El subliniaza, de asemenea, ca Sorina Pintea a anuntat ca va trimite raportul Corpului de Control la Parchet, dar nu a specificat nici ziua, nici anul.

Sorina Pintea, despre neregulile de la Spitalul Universitar: Sunt si aspecte penale, sesizam Parchetul

Asistenta de la Spitalul Universitar din Bucuresti care a facut greva foamei a declarat, vineri, ca a fost concediata pentru absente nemotivate, dar sustine ca adevaratul motiv este faptul ca a adus in at.

Sorina Pintea: La Spitalul Universitar s-ar putea sa existe probleme de natura penala. Raportul Corpului de control va fi trimis la Parchet

La Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti s-ar putea sa existe niste probleme de natura penala la modul in care s-au facut achizitiile din fondurile Ministerului Sanatatii, iar raportul Corpului de control, care este in curs de finalizare dupa controlul efectuat in luna august, va fi trimis la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Avocatul Poporului s-au autosesizat n cazul concedierii asistentei de la Spitalul Universitar

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si efectueaza o noua ancheta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in legatura cu concedierea asistentei medicale care a facut greva foamei acum cateva luni, in legatura cu conditiile din unitatea spitaliceasca, arata un comunicat de presa.

Asistenta care a facut greva foamei la Spitalul Universitar afirma ca a fost concediata. Explicatia managerului

Asistenta Mariana Luceanu, care a protestat in urma cu doua luni facand greva foamei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, afirma ca a fost data afara de la locul de munca pentru ca a spus.

Asistenta concediata de la Spitalul Universitar: A deranjat faptul ca am spus care sunt neregulile din spital

Asistenta medicala de la Spitalul Universitar din Capitala, care a protestat, spune ca i s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv.

Cum vrea Enel sa scape de o amenda de 30 milioane lei

Saptamana trecuta Consiliul Concurentei a supus dezbaterii publice angajamentele propuse de catre E Distributie Muntenia, fosta E Distributie Muntenia, pentru a scapa de o amenda. Pare trivial, insa amenda care planeaza asupra fostei Enel Distributie Muntenia ar trebui sa fie undeva in jurul sumei de 30 milioane lei, adica peste 6 milioane euro, la o evaluare sumara.

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )