Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi reguli pentru cumparaturile online in Uniunea Europeana. Ce trebuie sa faca autoritatile de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru cumparaturile online in Uniunea Europeana. Ce trebuie sa faca autoritatile de la Bucuresti

Un nou regulament privind cumparaturile online, propus de Comisia Europeana, a intrat luni in vigoare, statele membre fiind responsabile de punerea in aplicare a regulamentului si de crearea structurilor necesare pentru a asigura buna aplicare a acestuia. continuă pe Adevărul

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Cum vrea Uniunea Europeana sa elimine complet emisiile de carbon

Uniunea Europeana vrea sa scape de emisiile de carbon complet in urmatorii 30 de ani, dupa ce un raport emis de Organizatia Natiunilor Unite a aratat cat de rau stau mai multe tari in.

Donald Tusk: Uniunea Europeana va prelungi sanctiunile impuse Rusiei

Uniunea Europeana va prelungi, luna viitoare, sanctiunile economice impuse Rusiei, dupa actiunile Moscovei impotriva marinei ucrainiene din Marea Azov. Anuntul a fost facut vineri de Donald Tusk, presedintele Consiliului Europei, noteaza Reuters.

Uniunea Europeana va prelungi sanctiunile impuse Rusiei

Uniunea Europeana va prelungi, din ianuarie, sanctiunile economice impuse Rusiei, a anuntat vineri Donald Tusk, presedintele Consiliului European, citat de site-ul agentiei Reuters. Decizia privind prelungirea.

IN URMA RETRAGERII LUI MARIUS BOTA: Noi audieri pentru functia de vicepresedinte al ASF

Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze maine pe candidatii inscrisi pentru ocuparea functiei de vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )