Libnet.ro
UNICEF

15:45

Donald Tusk: Uniunea Europeana va prelungi sanctiunile impuse Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Donald Tusk: Uniunea Europeana va prelungi sanctiunile impuse Rusiei

Uniunea Europeana va prelungi, luna viitoare, sanctiunile economice impuse Rusiei, dupa actiunile Moscovei impotriva marinei ucrainiene din Marea Azov. Anuntul a fost facut vineri de Donald Tusk, presedintele Consiliului Europei, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana va prelungi sanctiunile impuse Rusiei

Uniunea Europeana va prelungi, din ianuarie, sanctiunile economice impuse Rusiei, a anuntat vineri Donald Tusk, presedintele Consiliului European, citat de site-ul agentiei Reuters. Decizia privind prelungirea.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

VIDEO Trump: Acordul Brexit al premierului Theresa May pare o afacere foarte buna pentru Uniunea Europeana

Presedintele american Donald Trump a aplicat o lovitura dura sperantelor premierului britanic Theresa May de a trece proiectul Brexit prin parlament, spunand ca acordul pare o afacere foarte buna pentru UE, ce ar impiedica schimburile comerciale dintre Regatul Unit si SUA.

Comisia Europeana, reactie la declaratiile lui Teodorovici: Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana

Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana, unul din pilonii pietei interne, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca reactie la declaratia ministrului.

BREXIT: Comisia Europeana a respins o petitie referitoare la un REFERENDUM in toata Uniunea Europeana

Comisia Europeana a respins, miercuri, o petitie privind organizarea unui referendum in toata Uniunea Europeana, care sa intrebe cetatenii europeni daca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )