Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai fierbinte vara pe piata muncii: 420.000 de romani si-au cautat un job in ultimele trei luni

Adevărul Adevărul,
Cea mai fierbinte vara pe piata muncii: 420.000 de romani si-au cautat un job in ultimele trei luni

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala. continuă pe Adevărul

Cea mai fierbinte vara pe piata muncii

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani.

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

Goana dupa un loc de munca: cum a doborat piata muncii toate recordurile in pandemie

Criza sanitara a produs schimbari importante pe piata muncii, acolo unde s-au doborat mai multe recorduri. Perioada de concedii a fost inlocuita, vara aceasta, cu o perioada in care multi.

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

VIDEO Cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Peste doua tone de droguri, descoperite la Constanta

Ofiterii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au reusit sa faca in Portul Constanta cea mai mare captura de hasis sidrogul jihadului. in totral, este vorba de peste 2,2 tone de stupefiante cu o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )