Libnet.ro
UNICEF

20:15

P INTERVIU Cel mai de pret produs Carrefour este SIGURANTA, Catalin Samara, Director Operational Carrefour Romania

Hotnews Hotnews,
 P INTERVIU Cel mai de pret produs Carrefour este SIGURANTA, Catalin Samara, Director Operational Carrefour Romania

2020 a fost un an de schimbari, in mod sigur. Ne confruntam cu totii - oameni, companii, comunitati, tari - cu o pandemie care nu a mai fost vazuta pana acum, cu consecinte pe toate planurile: modul de viata, felul in care cumparam si ne petrecem timpul, - Catalin Samara, Director Operational Carrefour Romania. continuă pe Hotnews

Cel mai sigur sistem de operare nu este Windows sau macOS: de ce este perfect pentru scoala online

In cursa pentru cel mai sigur sistem de operare, Windows si macOS se pare ca sunt departe de a face performanta. Mai ales daca iti trebuie un sistem pentru scoala online, ar fi bine sa.

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Ce este dieta militara. Cat de mult poti slabi in cel mai scurt timp

Kilogramele s-au cam acumulat la cei mai multi in perioada pandemiei, iar bunatatile pregatite de sarbatori sunt si ele aproape. Cum poti sa slabesti in cel mai scurt timp pentru a arata bine pentru noaptea dintre ani? Dieta militara e ceea ce ai nevoie. Dieta militara. Te ajuta sa scapi de kilograme si sa fii .

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele .

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi.

Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunta decesul actorului la varsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta si cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei. Actorul american, cunoscut pentru rolul din filmul Black Panther, din celebra serie Marvel, a murit in luna august.

Youssoufa Moukoko a devenit, la 16 ani si 18 zile, cel mai tanar debutant in Champions League

Jucatorul Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund) a devenit, marti, la varsta de 16 ani si 18 zile, cel mai tanar jucator care debuteaza in Champions League, informeaza UEFA.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )