Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Credeti-ne cand spunem ca nu vom majora taxe si impozite. Daca vrem sa avem o revenire rapida, normal ca nu punem frane de natura fiscala (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Credeti-ne cand spunem ca nu vom majora taxe si impozite. Daca vrem sa avem o revenire rapida, normal ca nu punem frane de natura fiscala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, vineri, prioritatile de guvernare pentru perioada urmatoare, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. Seful Executivului a anuntat. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Avertismentul lui Ludovic Orban: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Ludovic Orban anunta ca seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua municipii. Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens, da asigurari premierul.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom introduce masuri de restrictie suplimentare

Premierul Ludovic Orban anunta ca Hotararea de Guvern prin care se va prelungi starea de alerta pe teritoriul Romaniei nu va prevedea noi masuri restrictive, el sustinand ca autoritatile au la dispozitie, in acest moment, instrumentele legale pentru a putea opri cresterea numarului de imbolnaviri din cauza noului coronavirus.

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

Ludovic Orban: Romania, nepregatita cand a venit criza sanitara. Guvernele anterioare au primit avertismente din partea profesionistilor ca trebuie facute pregatiri pentru eventuale epidemii

Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza sanitara a prins Romania intr-un moment in care nu era pregatita, a subliniat premierul Ludovic Orban, care sustine ca asta s-a intamplat in conditiile in.

Ludovic Orban: Voi, militarii, sunteti cei la care natiunea a apelat cand a avut nevoie. Ati raspuns intotdeauna prezent, la fel ca acum, in lupta cu pandemia COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, mirecuri, la ceremonia militara si religioasa, organizata de Ziua Veteranilor, la Monumentul Eroilor Cazuti in Teatrele de Operatii si pe teritoriul Romaniei, din Parcul Ti.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban. Decizia pe care a incalcat-o Guvernul

Ludovic Orban a fost amendat cu o suma echivalenta cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de intarziere, deoarece nu l-a numit subprefect de Cluj pe Gyorke Zoltan. De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban Gyorke Zoltan a transmis ca Tribunalul Cluj a admis cererea sa si a hotarat obligarea premierului .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va sustine proiectele Primariei Capitalei destinate asigurarii unui mediu sanatos

Guvernul si Ministerul Mediului vor sustine proiectele Primariei Capitalei privind asigurarea unui mediu sanatos, astfel incat bucurestenii sa aiba un oras curat, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )