Libnet.ro
UNICEF

12:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: incercam sa intensificam prezenta fortelor de ordine si sa asiguram cresterea gradului de conformare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a constatat, in ultima vreme, ca tot mai multi romani respecta regulile anticoronavirus. Totusi, pentru ca trebuie crescut gradul de conformare, va fi suplimentat numarul de.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Avertismentul lui Ludovic Orban: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Ludovic Orban anunta ca seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua municipii. Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens, da asigurari premierul.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )