Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban: Romania, nepregatita cand a venit criza sanitara. Guvernele anterioare au primit avertismente din partea profesionistilor ca trebuie facute pregatiri pentru eventuale epidemii

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania, nepregatita cand a venit criza sanitara. Guvernele anterioare au primit avertismente din partea profesionistilor ca trebuie facute pregatiri pentru eventuale epidemii

Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza sanitara a prins Romania intr-un moment in care nu era pregatita, a subliniat premierul Ludovic Orban, care sustine ca asta s-a intamplat in conditiile in. continuă pe B1

Orban: Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza sanitara a prins Romania intr-un moment in care nu era pregatita

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania nu era pregatita de pandemie, neavand stocurile necesare, autoritatile fiind confruntate cu o situatie incredibila. Orban a precizat ca in Bucuresti sunt zilnic 700 1. 000 de cazuri, iar presiunea pe DSP si Serviciul de Ambulanta este uriasa, fiind necesare anchete epidemiologice si recoltari de probe.

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Ludovic Orban: Suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a venit in Parlament, luni, pentru a oferi explicatii cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale pentru anul 2021, ocazie cu.

Ludovic Orban: Voi, militarii, sunteti cei la care natiunea a apelat cand a avut nevoie. Ati raspuns intotdeauna prezent, la fel ca acum, in lupta cu pandemia COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, mirecuri, la ceremonia militara si religioasa, organizata de Ziua Veteranilor, la Monumentul Eroilor Cazuti in Teatrele de Operatii si pe teritoriul Romaniei, din Parcul Ti.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ce a facut Ludovic Orban dupa ce l-a vazut pe ministrul Tataru la Iasi.

Exista o vorba romaneasca, dura dar plina de adevar. Nu fa ce face popa, ci ce zice popa!, este vorba din popor care ne caracterizeaza intr-o proportie covarsitoare, de cele mai multe ori. Dar ce te faci atunci cand exact cei care itiimpun sa te conformezi, incalca regulile emise chiar de ei, in cazul de .

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )