Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Muncii, anunt bomba: incepand de luni cresc pensiile. Cati bani vor primi in plus pensionarii

B1 B1,
Ministrul Muncii, anunt bomba: incepand de luni cresc pensiile. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Peste 100. 000 de pensionari vor primi mai multi bani incepand de luni, potrivit unei declaratii a ministrului muncii pentru Digi24. Beneficiarii sunt cei care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au. continuă pe B1

Ministrul Muncii, anunt BOMBA: incepand de luni CRESC PENSIILE. Cati BANI vor primi iN PLUS pensionarii

Peste 100. 000 de pensionari vor primi mai multi bani incepand de luni, potrivit unei declaratii a ministrului muncii pentru Digi24. Beneficiarii sunt cei care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au.

Peste 100.000 de pensii vor creste, incepand de astazi. Anuntul facut de ministrul Muncii

Peste 100. 000 de pensii cresc, incepand de astazi, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. masura vizeaza persoanele care au lucrat in grupele I si II de munca si care au iesit la pensie in.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Sistemul sanitar este in varful piramidei salariale; medicii - mai bine platiti decat ministrii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca in urma masurilor adoptate de actuala guvernare sistemul sanitar se afla in varful piramidei salariale si a afirmat ca la ora actuala medicii sunt mult.

Weekend de foc pentru cei de la Casa de Pensii. Anuntul facut de ministrul Muncii

Legea pensiilor va intra saptamana viitoare in avizare interministeriala si, in maximum doua saptamani ar putea fi adoptata in Guvern si apoi trimisa in Parlament, a anuntat, vineri, ministrul Muncii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )